banner1024
ASAYİŞ:
Konuşuyormuş gibi yapıp bisikleti çaldı

18 Eylül 2014 Perşembe 17:06

Bursa'da bir hırsız, telefonla konuşuyormuş benzeri yapıp nalburiye dükkanının önündeki bisikleti çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya nazaran Şenol neşeli (44), işlerin yoğunluğundan ötürü oğlu Eren'i (13) kendisine katkı etmesi için dükkana çağırdı. Oğlu geldikten sonra dışarıdaki işlerini halleden Şen, materyal götürmek için kullandığı bisikletinin kapının önünde olmadığını gördü. Güvenlik kameralarını inceleyen Şen, tanımadığı bir bireyin gelerek bisikleti çaldığını gördü.

Güvenlik kameralarına takılan kimliği belirsiz şahsın, dükkanının önüne geldiği ve keşif yaptığı görüldü. Bir zaman sonra cebindeki telefonu çıkarıp konuşuyormuş benzeri oluşturan şahıs bisikleti inceledi. Daha sonra bisiklete binen kimliği belirsiz kişi, hızla uzaklaşarak izini kaybettirdi. İhbar üstüne hadise yerine gelen polis, çevrede araştırmalarda bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, zanlıyı arıyor.

Aracıyla alıcıya materyal götürmek için dışarı çıktığını izah eden Şenol Şen, 'Malzeme bıraktıktan sonra bisiklete ihtiyacımız oldu. Baktığımızda bisikletin yerinde olmadığını gördük. Komşulara, civardaki iş yerlerine sorduk, kimse görmediğini söyledi. Yan komşudaki güvenlik kamerasını inceledik. 17 yaşlarındaki bir gencin bisikleti çaldığını gördük. İnşallah çalan şahıs yaptığı hatanın farkına varır da bisikleti getirip yerine koyar' dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklarını dilendiren ailelere operasyon
Gebze ilçesinde polis ve zabıta ekipleri, küçük yaştaki çocuklarını kullanarak vatandaşların duygularını...

Haberi Oku