ASAYİŞ:
Çayırova Emniyet Müdürü değişti!

18 Kasım 2015 Çarşamba 16:50

Çayırova’nın yoğun bir nüfusu sahip olduğunu ifade eden Güneş, “Çayırova’da asayiş, güven ve huzuru sağlamak için ilçe emniyet teşkilatı olarak tüm çabayı göstereceğiz. Elimizdeki tüm imkânlarla Çayırova’da tedbirlerimizi alacağız. İnanıyorum ki Çayırova halkının desteği ile huzurlu bir Çayırova için görevimizi laiğiyle yapacağız. Bizleri Çayırova’ya uygun gördüler. Bir devlet olarak ne görev verilirse o görevi en şekilde yaparız.” dedi. Öte yandan Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne vekalete bakan Murat Kasap ise yine Çayırova İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
recep ışık 5 yıl önce

değerli emniyet müdürümü tebrik ediyor görevinde üstün başarılar diliyor.kendisini yüce yaratana emanet ediyor,yüce yaratan yar ve yardımcısı,yolu açık bahtı ak mutluluğu ve sağlığı sürekli olsun.durmak yok uçarak ta değil ışık hızı yola devam.her gün yürüyüş yaparken fevzi çakmak lisesinin önünden geçerken dağılan öğrenciler okulun çevresinde kızlı erkekli sigara içiyorlar.gidip şikayet etmek istedim okulun bahçesinde 3-4 öğretmen vardı onlara anlattım.biz okulun dişına karışmıyoruz dediler.18 yaşından küçüklere sıgara satma yasağı olduğuna göre bu öğrenciler kimden sigara satın alıyor?polislerimiz bu çevreleri kontrol ederek yakalayıp okula getirmelerini müdüre teslim etmelerini,bu en kötü alışkanlık olan sigaradan,uyuşturucudan koruması gerekirken her şey kendi haline bırakılmış.ben sayın müdürümden bütün okulların çevrelerinin sürekli kontrol edilerek kötü alışkanlıkları olan öğrencilerin okul müdürüne bildirilerek teslim edilmelerini talep ediyorum.

Misafir Avatar
recep ışık 5 yıl önce

görevi başında bir serkeş ,esrar keş,eronin keş morfin keş tarafından şehit edilen sevgili öğretmenime yüce yaratandan rahmet ve merhamet,kederli ailesine ve kendime ve yüce müslüman türk milletine baş sağlığı sabır ve metanet dilerim.merhum hocamın yüce yaratan yar ve yardımcısı mekanı cennet,toprağı nur,yoldaşı yüce yaratan ve onun yüce islam peygamberi hz.muhammet mustafa sav.olsun der bu olayın faili serkeş,eroin keş,morfin keşi şiddetle ve nefretle insanlık adına kınıyorum.

Misafir Avatar
Recep IŞIK 5 yıl önce

yahu ne günlere kaldık? fevzi̇ çakmak li̇sesi̇ ni̇n paydos saati̇nde oranin çevresi̇nden geçi̇yordum.kizli erkekli̇ öğrenci̇ler si̇gara i̇çi̇yorlardi.sanki̇ koyun sürüsü.öğrenci̇ler mi̇ berdoşlar mi belli̇ deği̇l.haber vermek i̇çi̇n okula gi̇tti̇m okulun bahcesi̇nde 3-4 öğretmen vardi onlara anlattim.bi̇z okulun dişina karişamiyoruz dedi̇ler.müdür yardimcisina gi̇t dedi̇ler müdür yardimcisini da bulamadim hüzünle birakip geldi̇m.durum çooook ama çok vahi̇m.ne büyük ne küçük taniyan var.hatta zi̇raat bankasindan aşaği i̇ni̇yordum bi̇r kiz bi̇r oğlan kiz 13 yaşinda ya var ya yok oğlan da 17-17 yaşinda orada sokakta sevi̇şi̇yorlardi müdahalae etti̇m sen buranin namus bekçi̇si̇ mi̇si̇n dedi̇ler yani̇ çocuklar hem kel hem fodul.hodul.ben utanacaklar sandim ne gezer bana di̇kleni̇p dövmeye bi̇le çaliştilar.hatta aşağıdan yukari kapali mi kapali bi̇r kiz geldi̇ sana ne sen ki̇msi̇n onlar i̇stedi̇ği̇ni̇ yaparlar demesi̇nler mi̇?ey yüce yaratanim ne hallere kaldik?bu böyle gi̇derse taş yağacak

banner376

banner375

banner377

banner981

Market Alev Alev Yanıyor
Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Haberi Oku