ASAYİŞ:
Sıcak hava mı, kundaklama mı?

31 Temmuz 2015 Cuma 16:31

Gebze ve Darıca’da oto, otluk alan ve villa inşaatlarında meydana gelen yangınlar kafalarda soru işareti bıraktı. Bu yangınlar mı sabotaj mı yoksa sıcak havadan dolayı mı çıktı?

Gebze ve Darıca’da şüphe çeken 3 yangın olayı meydana geldi. Öğle saatlerinde çıkan yangınlar “Kundaklama mı yoksa sıcak havadan mı?” sorusunu akılla getirdi. Edinilen bilgiye göre ilk olarak Darıca Kuş cenneti yanında Göldere olarak tabir edilen yerde bir araç yandı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, araçta maddi hasar meydana geldi. Gebze Bağdat caddesinde bulunan otluk bir alanda yangın çıktı. Çıkan yangında bir araç da yanarak maddi hasar meydana geldi.

TESADÜF MÜ?

Günün son yangın vakası ise yine Darıca Bayramoğlu mahallesinde bulunan ve inşaatları devam eden Ekşioğlu Vilları’nda meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde villalarda meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, hemen hemen aynı dakikalarda meydana gelen bu yangınların sıcak havadan mı yoksa kundaklama sonucu mu oluştuğu sorusu kafalarda soru işareti bıraktı. İki haftadır ülkemizin özellikle Doğu bölgesinde yaşanan terör olayları ve bölgemizde ki şüpheli paket ihbarlarından sonra oluşan bu yangınlar tesadüf mü? Emniyet ekipleri soruşturmalarını bu şekilde sürdürüyor. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Kumar Oynayan 160 Kişiye 1 Milyon 28 Bin TL...
Kocaeli'de Ramazan ayı boyunca umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde kumar oynatan 31 işletmeye yapılan...

Haberi Oku