TEKNOLOJİ:
YENİ IPHONE'LAR İCİN SİPARİŞ YAGMURU!

07 Ekim 2016 Cuma 15:28

 
- Vodafone Türkiye 14 Ekim'de satışa sunacağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlar için ön talep toplamaya başladı                      Vodafone Türkiye 14 Ekim'de satışa sunacağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlar için bugün ön talep toplamaya başladı.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket aboneleri, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus telefonlarını 14 Ekim Cuma günü itibarıyla Vodafone mağazalarından ve vodafone.com.tr adresinden satın alabilecek. Şirket bugün itibariyle akıllı telefonlar için vodafone.com.tr adresi üzerinden ön sipariş almaya başladı.

Veilen bilgiye göre, iPhone 7 veya iPhone 7 Plus akıllı telefonları ön satışta 24 ay taahhütle Vodafone'dan almayı tercih edenlere, piyasa değeri yaklaşık 400 lira olan Vodafone "Cep Kurtaran Paketi" de hediye edilecek. 14 Ekim'den itibaren Vodafone'un "Akıl Almaz Akıllı Telefon Değişim Kampanyası" ile elindeki iPhone 4 ve üstü modellerdeki telefonunu getiren aboneler yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a bin 560 liraya varan indirimlerle sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, "Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, gelişmiş teknolojilerle donatılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı tüm Türkiye'de abonelerimize sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. iPhone 7'nin benzersiz teknolojisinin Vodafone avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin dijital deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

(AA)
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Kimi Canavar Savar Yaptı, Kimi Akıllı Perde
Miniklerin şaşırtan buluşları

Haberi Oku