Malum kış aylarındayız. Nihayet lahana gibi kat kat giyinme sezonu kar yağışlarının da başlamasıyla açılmıştır!!! Uzun kış geceleri geç saatlere kadar bıçak ucunda meyve klişeleri, yağlı ve çeşit çeşit yemekler, bolca karbonhidrat, televizyon başında patlamış mısırdan envayi çeşit tatlıya homini gırtlak yediğimiz, yiyip yiyip doymadığımız günleri de beraberinde getirdi. Sizde tabi o yiyip yiyip kilo almayan allahın sevdiği kullarından değilseniz kilonuza en az iki ya da üç kilo daha eklemiş oldunuz. Öncelikle hayırlı olsun ! Şuan 'Eee evet hepsini yaptık ne yapmamız gerekiyor?' dediğini duyar gibi oldum. Tabiki yeni almış olduğumuz XL kazağın içine sokacağız ve herşey bitecek demek isterdim ama maleselef bu hayatta ne bu kadar kolay oldu ki :)


Öncelikle farkında olmamız gerekiyor! Ne yediğimizi, ne içtiğimizi, kilomuza kaç kilo eklediğimizi görmemiz gerekiyor. İşe burdan başlıyoruz. Sonunda kazağı çıkardık ve göbek fırladı. O an anladık bu gidişin sonu hayra değil. Bu gidiş diyabete bu gidiş tansiyona bu gidiş kolesterole ve neler nelere gebe! Vee tebrikler birinci basamak tamamlandı.


İkinci aşama : Sakin ol ve elindeki kalori bombasını yavaşça çöpe bırak! Bırak ziyan olsun. Ona ziyan olmazsa senin karaciğerine kalbine midene sana ziyan olacak:( Emin ol onun verdiği mutluluk fani. Sen gel ebedi mutluluklara odaklan . Alamadığın içine sığamadığın o kırmızı elbiseye, o zorladığın için düğmesi patlayan lakost kumaş gömleğe odaklan. Neden bende fit ve sağlıklı olmayayım diye düşün ve bırak at ve ardına bakma ...


Üçüncü aşamayı okuduğuna göre ikiyi başarabilmişsin demektir. Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Doğru yoldasın :) EVET asıl can alıcı noktayı açıklıyorum. Bu yola çıkarken yanlız olmayın mutlaka bir uzman desteği alın. Bu kimi zaman zorlu kimi zaman eğlenceli ama sonu mutluluk ve gururla dolu yola birlikte çıkmaya ne dersin ?


Eğer cevabın evet ise seni de NEWLİFE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİNE davet ediyoruz. Umarım okurken sizi eğlendirirken düşündürebilmişimdir :) Sağlıklı ve fit yıllara hepinize huzur dolu haftalar dilerim ...

Randevu için:

Bizi arayın

0262-641 01 00

0507-088 53 18

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981