banner1006
Çok teşekkürler ,biliyorum, bizler daha çok kendi halimizde yaşayan, sessizlik içinde biraz da küskün küskün yaşayıp gidiyorduk...
Sonra Bir gün sıkıldım, belki de uyandım. Dedim bir şey yapmalı! 
Arkadaşlarla dertleşiyoruz ama başka ne lazım? 
Kimseyi zora sokmayayım bari diye düşünerek, tek başıma kalktım Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne olur mu, olmaz mi, bilmeden, ne derler pek de hesap etmeden çıktım yola gittim. Bir iki ikna etme turu. Haliyle yapılmamış birşey ilçede.Nasıl  oluru anlatmaya çalıştım. Derken oluru aldık, baktım yanlız değilim benim gibi dert etmiş Bir sey yapmalı ama ne yapsak diyen meslekten dostlar arkadaşlar da varmış, Mehmet Seçkin Bulduk bey, Meral Zengin hanım, Salim Serkan  ilk anda aklıma gelenler, daha eskilerden Neriman hanım, Ayşegül hanım ve daha kimler kimler toplandık Sube Müdürümüz Celil beyin odasında ve 2018 haziranda deneyelim bakalım Gebze' de sergi açsak kimler katilacak kimler gelip gezecek görelim. Bir minik sergi hazirladik 18 arkadaşa ulaştık kısacık zamanda 2 gün kur/ kaldır ama olsun, olsun yeter ki olsun dedik.
Şube müdürümüz Haziran ayinda Celil DEMİR bey idi inanın kendi sırtında pano taşırken kocaman Müdürümü görünce gözlerim doldu hem gurulandım hem hayran kaldım hem de daha da şevk ile doldum. Ve öğretmen olmanın değerini, o an elimizde olanı ile değerlendirmeyi bir daha idrak ettim.
En önemlisi meğer sessiz olmaktansa kalkmak gerekmiş, küsmektense adım atmalıymış ama sevgiyle, neşeyle ve daima umutla... 
Şimdi hem öğretmen arkadaşlarda bir kelebeğin coşkusu Müdürlerimizde Bir merak bir güven bugüne geldik 
23 Kasım için şimdi Hasan Düngül arkadaşimiz da bizimle Şube Müdürümüz Hamza KONDAKCI bey, Ilçe Milli Eğitim Müdümüz Şener DOĞAN bey ile son rötuşları yaptığımız koordineli, güzel bir hazırlık içindeyiz.
Bu hikayede yer almak gerçekten çok keyifli sayimiz 34' e ulasti biliyoruz artık bu is tamamdir büyüyerek devam edecek 
Şükürler olsun bu hayali kurduran, gerçekleştirme gücünü veren Yüce Yaratıcıya bize en özel nefesinden üflemiş
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934