banner1024

Hafta sonu gazetecilik açısından oldukça yoğun ve hareketli geçti. Çeşitli toplantılara katılarak takip etme fırsatı buldum. İlk olarak

Yedi Renk Tek Yürek Platformunun da katıldığı Gebze STK’lar toplantısında Dernek Başkanları bir araya geldi. Toplantıya Yedi Renk Tek Yürek Platformu da katıldı. AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Gebze bölgesinde faaliyet gösteren Meslek Odaları, Dernek, Federasyon, Platform ve Vakıf başkanları katıldı. 700 den fazla derneğin faaliyet gösterdiği Gebze’de, Türkiye’deki bir çok il ilçe ve köyün Derneği bulunuyor.

Toplantı da AK Parti Gebze belediye başkan adayı Zinnur Büyükgöz, projelerini anlattı. İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Milletvekili Sami Çakır da birer konuşma yaptı.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye’deki İl dernekleri federasyonların çatı kuruluşu konumunda olan Yedi Renk Tek Yürek Platformu Başkanı Ömer Erdoğan’da katılarak konuşma yaptı.

Yemekten sona toplu hatıra fotoğrafları çekilip dernek başkanları hasret giderdiler.

Platform Başkanı Ömer Erdoğan’dan www.devrialem.tv ve www.gebzegazetesi.com olarak platform çalışmaları ile ilgili bilgiler aldık.

Geçtiğimiz yıl 26 Ağustos da Malazgirt de düzenlenen Malazgirt zaferleri törenlerine Yedi Renk Tek Yürek Platformu’nun daveti ile katılıp, İlim Kültür ve Tarih Araştırmaları Merkezi İKTAV Belgesel Yayıncılık olarak belgesel çekmiştik.

Devri Alem Belgesel programımızı Avrasya Gazeteciler Derneği www.agrt.net Kültür hizmeti olarak bir çok TV kanalına göndermiştik.

Anadolu Ruhu adlı belgeselimizi sizlerle paylaşıyoruz

https://youtu.be/9GXSeJe7INE.

GİRİB MERKEZİ AÇILIŞI

Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneğinin Mehter marşlı açılış töreni muhteşem oldu. Açılış törenine Kocaeli Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı başta olmak üzere, devlet yetkilileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye başkan adayları ile Gebze Ticaret Odası Başkanı, Sivil Toplum örgütlerinin başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, Dernek çalışmaları ve yaptığı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi Sunuculuğunu İzzet Kaşıkla birlikte gerçekleştirdik yapılan konuşmalarda önemli bilgiler verilip Derneğin çalışması takdir edildi. Açılış törenin de bizde hem Kocaeli ve hem de Giresun tarihi ile ilgili bilgiler paylaştık. Anlamlı ve önemli bir açılışı gerçekleştirmenin mutluluğu içinde. GİRİB Başkanı Kemal Tokmak beyin şahsında emeği geçen herkesi kutluyor başarılar diliyorum.

TARİH, TABİAT VE ÇEVRE BİLİNCİNE SAHİP OLMAK HER ŞEYE SAHİP OLMAKTIR

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Giresun il müdürlüğü işbirliği ile İlim Kültür Tarih Araştırmaları Merkezi İktav belgesel yayıncılık www.devrialem.tv olarak Üç yıl önce Giresun Tabiat Parkları Belgeseli hazırlayıp, bir çok TV kanalına Avrasya Gazeteciler Derneği kültür hizmeti olarak göndermiştik.

Giresun’daki bir birinden önemli Espiye Yedi Değirmenler Tabiat Parkı ile Koçlayası, Ağaçbaşı ve Kuzalan şelalesi tabiat parkları belgesel programınız TGRT Belgesel TV kanalında Devri alem programında Cumartesi günü sabah 07.00, öğleden sonra 15.00 ve gece 03.00 de yayınlandı. Belgeselde dönemin Doğa koruma milli parklar Genel Müdürü Nurettin Taşla yaptığımız söyleşide yayınlandı belgesel tarih kültür ve çevre bilinci oluşmasına büyük katkı sundu. izleyicilerden büyük ilgi gören

Belgeselin lingini sizlerle paylaşıyoruz

https://m.youtube.com/watch?v=tuk_yMoNUqM

35.YIL TEŞEKKÜRÜ

Dün gazetemiz, yoğun geçen seçim atmosferinde güzel bir günü geride bıraktı. 25 Mart 1985 yılında Basın Yayın hayatına başlayan ve bin bir emeklerle, gece gündüz demeden kurduğumuz Gebze Gazetesi olarak 35.yılımızı kutladık. Sadece Gebze ve Kocaeli değil, Türk basınına da önemli katkılar yapan gazetemiz ,için çok sayıda kutlama ve tebrik mesajı aldık. Bizleri bu özel günümüzde unutmayarak yanımızda olan, güzel mesajlarını ileten tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. Kadirşinas okurlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981