banner1006

Yakmayan kefen veya kabir azabından koruyan kefen duydunuz mu? 375 liraya. Ya da Hz. Peygamber’i rüyaya getiren terlik.130 liraya. Artık duymayanınız kalmamıştır. Zira bir süre evvel  bu mevzu epey konuşuldu, yazıldı çizildi. İlk duyduğumuzda, bu konuyu ortaya atan Ehl-i Sünnetin yılmaz savunucusu, ümmetin iftiharı!  zat için, “ yok daha neler! iftiradır,  bu kadarı da olmaz” demiştik.
 Lakin küçük bir araştırma yapınca ortalıkta dolaşanların sahih olduğu anlaşıldı. Bu sefer şaşkınlığımız bir kat daha arttı. Zira ortalama bir Müslüman eğer aklını kiraya vermemişse bilir ki kabir azabı( ki kabir azabı vardır yoktur tartışmaları bir kenara)  kefenin sarıldığı cesede değil ruhadır. Cesed nihayette kefenle birlikte çürüyüp toprak olacak. Sattıkları terlik kendi mamulleri. Hz. Peygamber’in eşyası bile olsa Efendimiz’den bize tebliğ edilen dinde bu gibi uygulamalar yoktur. Biz Efendimiz’in saçına, sakalına, elbisesine  yüz sürmekle emrolunmadık. Biz O’nun tebliğ ettiği dine uymayla emrolunduk. Kur’an O’na tabi olmamızı, onu örnek almamızı emrediyor.(Al-i İmran3/31, Nisa4/59,Ahzab33/21).Zaten Ashab-ı Kiram da Kur’an’ın dediğini yapmışlardı.
Tabi ihlas kaybolup da iş din ticaretine varınca varacağı nokta tabii olarak burası oluyor. Gerçi bu piyasada bunlar müşteri de buluyorlar. Bu konuda sıkıntı yok. İnsanları din konusunda kandırmak çok kolay. Bunun bir sürü örneği var piyasada.  
Baksanıza adamın biri canlı yayında vahiy bile alıyor! “Risalet Nurları” diye kutsal kitabı da var. Peşinden giden bir sürü insan var. Bu çağdaş mehdimiz daha Kur’an’ı Kerim’i yüzüne bile okuyamıyor ama maşallah meal ve tefsir de yazmış. Yahu bir Allah’ın kulu da çıkıp “sen daha Arapçanın “a” sını bilmiyorsun Kur’an’ı okuyamıyorsun, senin ilmin ne?” diyemiyor. Efendi hazretlerimiz okyanus ötesinde kurduğu TV’ler ile milletin vergileriyle kurulan uydumuz üzerinden yeni dinini tebliğ ediyor.
Bir tanesi de şöyle diyor: “Dünyada zahirdeki tüm olaylar batında “evliyalar konseyi “tarafından planlanıyor. Mesela bir olaya karar verileceği zaman bu konseyde karar veriliyor.Zahirde de o şekilde uygulamaya geçiyor. Olayla ilgili insanlar kimlerse kalpleri bir anda değişiyor.Yani biz sadece elimize verilen senaryoyu oynayan oyuncular konumundayız.” Bu yedek ilahlar konseyi insanların kalplerini değiştiriyor baksanıza! Peki Allah nerde bayım! Emekliye mi ayrıldı haşa! 
Hatta İslam ülkelerinin zarar görmemesi için “konsey” teyakkuzdaymış iyi mi? O zaman bu zavallılara birisi sorsun. Bugün Arakan’da nehirler Müslüman kanından kızıl akıyor. Madem bu kadar güçleri ve yetkileri var Arakan’a da bir el atsalar. Hazır el atmışken şu Filistin’i de Siyonist İsrail’den kurtarsınlar, Suriyeli binlerce masum neden katledildi zalim Esed tarafından. Bu zavallılar nerdeydi bu zamana kadar? Demek ki görevlerini yapmıyorlar. Bizce bu konsey azledilmeli!
FETÖ lideri Gülen Allah ve Peygamber ile görüşürken çoğumuz ses çıkarmadık. Çıkan sesler de bastırıldı. Ne zamanki “Cemaat” “Örgüt” olunca tüm sapkınlıklar ortaya döküldü. Garib olan ne biliyor musunuz? Galiba biz bunlarla mücadelede yanlış yapıyoruz. Neden mi? Baksanıza sivrisineklerle uğraşırken bataklık kurumuyor. Bataklık başka sinekler üretmeye devam ediyor. Fethullah  her gece peygamberle görüşünce sapık, beriki görüşünce keramet oluyor, mübarek zat oluyor. Beriki zat hadislerin sahih olup olmadığını bile rüyasında bizzat Rasulullah’a arz ediyormuş. Birisi buna bir şey demeyecek mi? İşin daha garibi de “Muhammed eşittir Allah(haşa)” diyenler Ehl-i Sünnet üzere oluyor, bunu eleştirenler sapık oluyor. Kim sapık? Kim sapkın?
Adamlar din adına din ve dini değerlerle alay ediyorlar. Baksanıza ölüm meleği canını almak üzere, zat-ı muhtereme gelmiş. Lakin bu zat-ı muhterem ölüm meleğini geri göndermiş! Türkçesi kovmuş. Bunları dinleyenlere şaşırmıyoruz tabi ki? Zira akıl devre dışıdır burada. Akıl devre dışı olmasaydı şu sorular sorulurdu:  
Yahu nasıl olur bunlar? Hani melekler Allah’a isyan etmezlerdi, sırf itaat için yaratılmışlardı. Şimdi burada can alma görevini yerine getirmemeleri nasıl izah edilecek? Kur’an’da (Nahl16/31, Nuh71/4, Araf7/34,Yunus10/49) ecel ne öne alınır ne geciktirilir denilmiyor mu?  Bu ne iştir hoca efendi? Hem Hz. Peygamber’e gelen ölüm meleği emanetini alıp giderken size ne oluyor? Bu ne maskaralık böyle? Bu yetkiyi kimden aldın, bu ne küstahlık?!14.09.2017 
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934