"Bir zulmü engelleyemiyorsanız onu duyurun." dediği gibi bir güzelliğe vesile olamıyorsanız vesile olunmuş olanları duyurun, duyuralım deyip daha fazla geç kalmadan bu köşeyide Gebze Belediyesine ayırmak istedim.

İşini iyi yapanların övgüye ve takdire ihtiyacı olmadığı gibi övgü ve takdirin rehavetine de kapılmazlar.O yüzden örnek teşkil etmesi niyeti ve arzusuyla size Gebze Belediyesinin bilim, kültür ve sanat alanındaki özverili çalışmalarından bahsedeceğim. 
Belediye deyince belediye otobüsleri gelirdi eskiden aklımıza sadece aldığımız hizmetin hatrımızdaki yerini varın siz düşünün.Şimdi belediye deyince halk kütüphaneleri, spor okulları, bilim ve sanat merkezleri, aile danışmanlık merkezleri, diyetisyen hizmeti, resim atölyesi, drama, zumba vs. geliyor akla.
İmkanı olmayanlar bunlar ne güzel nimettir iyi bilirler.Gebze Belediyesi çalışmalarıyla insanlar arasındaki imkan farklarını ortadan kaldırıp çoğu noktada sunduğu hizmetlerle halkı eşitliyor.Ve bu son derece mutluluk verici.
Bir belediye verdiği hizmetle yediden yetmişe herkese hitap ediyorsa misyonunu tamamlamış demektir. İşte bu yüzden Gebze Belediyesi bunu başaran ve devam ettirebilen yönetimiyle diğer yerel yönetimlere örnek teşkil ediyor.

Velhasıl ister bunu reklam olarak düşünün ister teşekkür buralarda birileri halkın ona verdiği yetkiyle şahane şeyler yapıyor. 
Halkın memnuniyeti merkezli hizmet anlayışlarını ve bu hizmetlerde emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.

İşte o hizmetler;

Gebze’de ikametgah ediyorsanız şayet ÜCRETSİZ bir şekilde 
*Gitar, keman, bağlama vb. müzik aletlerini çalmayı  işinin erbabı sanatkarlardan öğrenebilirsiniz.
*Resim, muhasebe, bilgisayar, makine nakışı, kuaförlük, kırk yama, iğne oyası gibi her kesime hitap edebilecek pek çok kurs mevcut.
*Uçuk fiyatlı yabancı dil kurslarına gitmek zorunda değilsiniz alanında yetkin eğitmenlerden GESMEK, BEYLİKBAĞI ve İSTASYON BİLİM SANAT MERKEZLERİ aracılığıyla dil eğitimi alabilirsiniz.
*Çocuğunuzun atlara ilgisi mi var? O da tamam, Gebze Belediyesi Atlı Eğitim Merkezinde binicilik eğitimleri veriliyor.
*Okul öncesi çağındaki çocukları da unutmamışlar ANAOKULU ÜNİVERSİTESİ var.Yıl boyu çocuklar sosyalleşirken öğreniyor.
Yazları da bırakmıyorlar resim, animasyon ve cimnastik dersleriyle eğitimler devam ediyor.
Verilen kurslar ve yapılan çalışmaları satır satır yazmak isterdim lakin okuma oranımız elimi kolumu bağlıyor.

Bu belediyecilik anlayışının kendini yenileyerek devam etmesi temennisiyle...
Okur kalın...
banner983
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981