banner1001
EĞİTİM:
Akademi Lise'de online deneme sınavları

26 Mayıs 2020 Salı 15:30

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi coronavirüs tedbirleri çerçevesinde birçok çalışma yaparken ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli ise 7’den 27’ye gençleri kapsayacak birçok etkinlik düzenliyor. Bu doğrultuda Akademi Lise öğrencilerine yapılan online deneme sınavları ile gençlerin evde kalmalarına olumlu katkı sağlanıyor. 

 

EVLERİNDEN SINAVLARA KATILIYORLAR

Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında önemli bir yeri olan ve Türkiye'ye örnek olan Akademi Lise projesi ile öğrenciler bu süreçte yalnız bırakılmıyor. Eğlenceli ve öğretici sosyal medya içeriklerinin yanında sınavlara hazırlanan gençler için aşamalı olarak YKS, TYT ve AYT deneme sınavları online olarak gerçekleştiriliyor.

 

ÖĞRENCİLERİN İLGİSİ YOĞUN

Eğitici, öğretici ve eğlendirici projelerle gençlerin evde kalma süreçlerini daha iyi geçirmeyi amaçlayan Akademi Lise Koordinasyon Merkezi, bu anlamda tüm fedakârlıkları yapıyor. Öğrencilere zaman zaman kitaplar da gönderen eğitmenler özelikle sosyal medya yolu ile öğrencilerinin ihtiyaçlarını karışılıyor. Sınavlara yoğun ilgi gösteren Akademi Lise’li gençler de sosyal medya yoluyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

 

SINAVLAR KILAVUZ GENÇLİK SİTESİNDE

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na hazırlanan gençler online deneme sınavlarınahttp://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr internet adresi üzerinden ulaşabiliyor. Belli tarihlerde erişime açılan sınavların duyurusu ise Kılavuz Gençlik sosyal medya hesaplarından yapılıyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku