EĞİTİM:
Anaokulu Üniversitesi'nde Eğitimler Başladı

18 Kasım 2017 Cumartesi 11:28


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitim alanındaki en önemli projelerinde biri olan Anaokulu Üniversitesi, Güzel Gelecek Akademisi ve İstasyon Bilim Sanat Merkezinde eğitimlere başladı. Sosyal belediyecilikte öncü projelere imza atan Gebze Belediyesi, Anaokulu Üniversitesi ile çocukların erken yaşta eğitime dahil olmalarını ve kendilerini geliştirmelerini hedefliyor.


EĞLENEREK ÖĞRENİYOR

Anaokulu Üniversitesi’nde İngilizce eğitimi, çocukların kendine özgü gelişim ve öğrenme özellikleri göz önüne alınarak, onların yaş gruplarına göre  oyun ve etkinliklerle gerçekleştiriliyor. Anaokulu Üniversitesinde çocuklar, İngilizceyi yaşlarına uygun bir şekilde hikayeler, şarkılar, resimli kartlar ve çeşitli materyaller yardımıyla öğreniyor. Anaokulu Üniversitesinde çocuklara İngilizce başta olmak üzere; Eğitici Drama Atölyesi, Deney Atölyesi, Zeka Atölyesi, Çiftçilik Atölyesi, Değerler Eğitimi, Tasarım Atölyesi, Resim-Ebru Atölyesi, Hareket Atölyesi gibi farklı branşlarda çocukların gelişimine destek olarak üretkenliklerini artıracak eğitimler verilmekte.


KAYITLAR SÜRÜYOR

2011-2012 ve 2013 doğumlu çocuklara yönelik hizmet veren Anaokulu Üniversitesinde kontenjanlarla sınırlı olan kayıtlar devam ediyor. Güzel Gelecek Akademisi ve İstasyon Bilim ve Sanat Merkezinde kayıtların alındığı Anaokulu Üniversitesi için gerekli olan evraklar kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf. Eğitimlerin Güzel Gelecek Akademisi ve İstasyon Bilim ve Sanat Merkezinde verildiği Anaokulu Üniversitesinde hafta içi pazartesi, salı ve çarşamba, perşembe olmak üzere iki grup halinde eğitim veriliyor. Kayıt için Güzel Gelecek Akademisi 0262 643 03 30 İstasyon Bilim Sanat ve Merkezi 0262 655 25 54 numaralı telefonlardan detaylı bilgi verilmekte.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

New York'ta Düzenlenecek Matematik Yarışmasında...
Matematik tutkunu Hasan, uluslararası yarışmaya davet aldı

Haberi Oku