banner1001
EĞİTİM:
Bilgievleri kayıtlarına yoğun ilgi

13 Eylül 2018 Perşembe 10:55

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilk ve ortaöğretim öğrencilerine ücretsiz hizmet veren Bilgievleri, yıllardır sergilediği eğitim kalitesi ile vatandaşların çocukları için öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Kocaeli genelinde 10 ilçede 15 Bilgievi’nde 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için kayıtlar alınmaya başladı. Çocuklarını Bilgievlerine kayıt ettirmek isteyen veliler, Bilgievi önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Bilgievleri’nde kayıt dönemi yıl boyunca devam edecek.

 

ÜCRETSİZ, KALİTELİ EĞİTİM

Büyükşehir’in en önemli projelerinden olan Bilgievleri’nde yeni eğitim dönemi için kayıtlar başladı. Çocuklarının Bilgievleri’nde değerler eğitimi temelli eğitim almasını isteyen çok sayıda aile de, önceki gün sabah saatlerinden itibaren, ikamet ettikleri yerdeki en yakın Bilgievlerine başvuru için adeta akın etti. Bu yoğun ilginin en önemli sebebi ise Bilgievlerinde verilen ücretsiz eğitimin kalitesinden kaynaklanıyor.

 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Kayıt yoğunluğu yaşayan merkezlerden birisi de Gölcük’teki Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi oldu. Gölcüklü anne babalar, sabah saatlerinden itibaren Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi’ne gelerek çocuklarını kayıt yaptırdı. Kayıtlar sırasında Bilgievi eğitmenleri tarafından vatandaşlara Bilgievlerindeki eğitim sistemi hakkında bilgi aktarıldı.

 

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

Bilgievlerine kayıtlı olan öğrencilerin ders ve kulüp kaydı için başvuru yapması yeterli olacak. Bu yıl ilk kez Bilgievlerine kayıt yaptıracak olan öğrenciler ise velileri ile birlikte yanlarında öğrenci olduğuna dair herhangi bir belge ve nüfus cüzdanları ile ikamet adreslerine en yakın Bilgievine gelerek kayıt yaptırabilecek. Bilgievleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi 24 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

 

 

DEĞERLER EĞİTİMİ TEMELLİ

Bilgievleri değerler eğitimi temelli; branş dersleri, atölye ve kulüp faaliyetleri, spor etkinlikleri, rehberlik hizmetleri, doğa kampları, yarışma ve turnuvalar, kültür-sanat etkinlikleri düzenleyerek, öğrencilere farklı eğitim ortamları sunmayı hedefliyor. Sunulan farklı alanlar sayesinde öğrencilerin erken yaşlarda yetenekleri keşfediliyor. Bilgievleri, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu şekilde öğrencilere yenilikçi ve fırsatçı eğitim sunmaya devam edecek.

banner982
Anahtar Kelimeler
Bilgievleri
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku