EĞİTİM:
Bilgievlerinde öğrencilerle veliler buluştu!

21 Haziran 2016 Salı 15:44

Vefa, saygı, dürüstlük, hoşgörü gibi erdemlerin uygulamalı olarak öğretildiği Bilgievleri’nde iftar etkinlikleri yapılıyor. Toplum olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde gerçekleşen iftar programları, bu anlamda çok verimli oluyor. Toplumun her kesiminden öğrenci ve velilerin katıldığı iftar programında, büyük bir coşku içinde gerçekleşirken; paylaşma, dostluk ve ortak paydada buluşmak adına güzel anlar yaşanıyor.

İFTAR YEMEĞİ İLE KAYNAŞTILAR

Derince’de faaliyet gösteren Ertuğrul Gazi Bilgievi’nde gerçekleşen iftar etkinliği ile öğrenci velileri birbirleriyle tanışıp kaynaşırken, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar da kuruldu. İftar yemeğinin ardından, yakılan semaverlerde çaylar içilip sohbet edildi. Heyecan ve coşku içindeki birliktelik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

İftar programına katılan veliler; böyle organizasyonları tertip eden Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, Bilgievi’nin mahalleyi birbirine bağlayan, kenetleyen, tek yürek olması için gayret eden önemli bir omurga olduğunu ifade etti.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sınava Hazırlanan Öğrencilere Müjde
Kocaeli'de Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde sınava hazırlanan öğrenciler için "etüt-kütüphane"...

Haberi Oku