banner1001
EĞİTİM:
Çağrı merkezi personeline oryantasyon eğitimi

06 Ekim 2018 Cumartesi 11:15


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına bağlı Çağrı Merkezi’nde görev alacak yeni personele kurumsal oryantasyon eğitimi verildi. İzmit Sivil Toplum Merkezi(STM)’de düzenlenen eğitimlere katılan 20 personele, kurum yapısı anlatıldıktan sonra iletişim eğitimi verildi. Son olarak personelin mali ve sosyal hakları konusunda da geniş kapsamlı bilgi aktarıldı.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN GÖZÜ VE KULAĞI OLACAKLAR

STM’nin eğitim salonunda yeni personellere yönelik düzenlenen oryantasyon eğitimlerini, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp ile Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü Selim Saltan verdi. Birçok eğitimden geçen Çağrı Merkezi Personelleri Büyükşehir Belediyesi’nin gözü ve kulağı olacak.

 

VATANDAŞA 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşların talepleri ilgili birimlere aktarılıyor. Başvuru yapılan birimden gelen cevaplar, çağrı merkezi birimi tarafından vatandaşa iletiliyor. Her gün ortalama binlerce kişi tarafından aranılan çağrı merkezi, vatandaşlar ile belediye arasında iletişimi sağlayarak, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hizmet vermeyi sürdürüyor.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku