banner1006
EĞİTİM:
Darıca'ya yeni okul!

02 Eylül 2015 Çarşamba 14:25

 Bölgemizin sevilen isimleri tarafından kurulan Özel İlim Eğitim Kurumları Anonim Şirketi, kısa surede kurumsal yapısını oluşturarak, okul çalışmalarını tamamlamıştır. Darıca Osmangazi Mahallesi, Atatürk yolu üzerinde modern bina ve geniş bahçesiyle velilerin öncelikli tercihleri arasında yer aldı.
DARICA’NIN YENİ GÖZDESİ
Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun konu ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi : “2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul, anasınıfı ve kreş bölümlerimizle faaliyete başlayacağız. Özel İlim Eğitim Kurumları A.Ş. olarak güzel bir ekiple yola çıktık. Bölgemizin her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan isimleriyle birlikte bu güzel eseri vücuda getirdik. Uzun bir çalışmanın ardından Darıca bölgesinde okulumuzu kurmaya karar verdik. Modern binamız, ferah bahçesi ve merkeze yakın olmasıyla öğrencilerimizin ve velilerimizin öncelikle tercihi olacağız.”dedi.
İLKELERİNİ AÇIKLADI
Eğitim ve Öğretim de ana ilkelerini de sıralayan Nevzat Coşkun bu konuda da şunları söyledi: “ Özel okullar daha çok veliler tarafından açılmaktadır. Bizler de çocuklarımızı özel okullara göndermiş veliler olarak, çocuklarımıza daha güzel bir eğitim nasıl veririz düşüncesiyle hareketle bu işe başladık. Kısa zamanda oluşturduğumuz yedi kişilik ekibimizle önce şirketimizi, sonra da okulumuzu kurmuş olduk. Farklı siyasi görüşlerden insanların bir araya geldiği bu oluşumda ana ilkelerimiz; eğitim ve öğretimin gereklerini en iyi şekilde öğrencilerimize vermek, milli ve manevi değerleriyle problemi olmayan fertlerin yetişmesine katkı sunmak; gösterişçi ve rekabetçi bir modeli reddederek, öğrencilerimizin olgun ve yol gösterici eğitim almasını esas almak; bu anlamda velilerimiz müşteri değil, çocuklarının eğitimlerini birlikte ideal seviyede gerçekleştirmede ortak hareket edeceğimiz meslektaşlarımızdır..”Dedi. 


banner982
Anahtar Kelimeler
Darıca’ya Yeni Okul!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sınava Hazırlanan Öğrencilere Müjde
Kocaeli'de Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde sınava hazırlanan öğrenciler için "etüt-kütüphane"...

Haberi Oku