EĞİTİM:
Geleceğin Ressamları BİLSEM Sınavına Hazırlanıyor

23 Şubat 2022 Çarşamba 08:57

   Eğitime her zaman önem ve öncelik veren Çayırova Belediyesi, Çayırova’nın geleceği olan çocukları her alanda geleceğe hazırlıyor. Eğitim, kültür, sanat ve sporda öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek ve yeteneklerini keşfetmek için eğitimler veren Çayırova Belediyesi, uzman eğitim kadrosuyla geleceğin ressamlarını yetiştirmek için öğrencileri Bilim Sanat Eğitim Merkezi sınavlarına hazırlıyor.

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitimler renkli görüntülere sahne oluyor. Eğitimlerde kişisel bilgi  ve becerilerini geliştiren öğrencilere verilen teorik ve pratik dersler meyvelerini veriyor.

Öğrenciler bir yandan BİLSEM sınavına hazırlanırken, bir yandan da verilen eğitimlerle ufuklarını genişletiyor. Düz bakış açısından sıyrılan, farklı eğitim anlayışıyla verilen dersler sonrasında öğrenciler hayal güçlerini zorluyor. Keyifli geçen dersler sonrasında çıkan güzel ve renkli resimler bilgi evlerinin duvarlarını süslüyor. Yaklaşan Bilsem Resim sınavı öncesi eğitimler tüm hızıyla sürüyor.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

New York'ta Düzenlenecek Matematik Yarışmasında...
Matematik tutkunu Hasan, uluslararası yarışmaya davet aldı

Haberi Oku