banner1024
EĞİTİM:
İş adamlarından Öğrencilere Karne Sürprizi

03 Şubat 2016 Çarşamba 12:22

Bilka Gümrük Müş. Loj. Hiz. Ltd. Şti. Kocaeli Bölge müdürü ve aynı zamanda Kocaeli Gümrükçüler Birliği Başkanı Refik Bora ile İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği yönetim kurulu üyesi Zeynel Tutar, öncülüğünde Gümrük ve Lojistik sektöründe hizmet veren çok sayıda iş adamı Hereke Nuh Çimento Vatan İlköğretim Okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere karne sürprizi yaptılar.

YARDIMIN DEVAMI GELECEK

Sosyal projelere büyük önem veren ve bu tip yardımları sık sık yapan hayırsever iş adamları,  yarıyıl tatiline giren ilköğretim öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olanlara karne hediyesi olarak kaban, kazak ve bottan oluşan hediye paketleri armağan etti. Kocaeli Gümrükçüler Birliği başkanı Refik Bora gümrük ve lojistik sektöründe hizmet veren çok sayıdaki hayırsever iş adamı Vatan İlköğretim Okulunda gerçekleşen yardım dağıtımına katılarak öğrencilerin karne hediyesi sevincine ortak oldu. İsimleri önceden belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklara hediye paketlerini veren Refik Bora,  yarıyıl tatilini mutlu geçirmeleri dileğinde bulunarak bu tip yardımların devamının geleceğinin müjdesini verdi.

BAYKURT TEŞEKKÜR ETTİ

 Okul Müdürü Serap Baykurt da desteklerinden ötürü Bora ve hayırsever iş adamlarına teşekkür ederek, “Öğrencilerimize ve okullarımıza verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizle birlikte sizi yakından tanımaktan mutluluk duyduk” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Geleceğin Kadın Şefleri Ustalık Belgelerini...
Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Pastacılık Akademisi’nde geleceğin kadın şefleri eğitimlerini...

Haberi Oku