banner1001
EĞİTİM:
İyi çocuk yetiştirmenin püf noktaları

09 Ekim 2018 Salı 10:20

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde, eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan, “Bilinçli Aile ve Duyarlı Gençlik” konusunda bilgiler aktardı. Bir çocuğun maddi manevi pek çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Aslanhan, “Günümüz anne babaları çocuklarının ihtiyacını maddiyata indirgemiş durumda. Anne baba olarak çocuğun her isteğini yerine getirerek, onu iyi okullara göndererek vazifenizi yaptığınızı düşünürseniz ileriki yıllarda bunun sıkıntısını yaşarsınız” dedi.

 

ÇOCUĞUNUZA ONU SEVDİĞİNİZİ SÖYLEYİN

Gebze’de gerçekleşen seminere aileler büyük ilgi gösterdi. Seminerde ailere seslenen eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan “Anne baba olarak iyi evlat yetiştirmek istiyorsanız onun gözlerinin içine bakarak onu ne kadar sevdiğinizi söylemelisiniz” dedi. Sıtkı Aslanhan, çocuğunuzun başını okşayın ve onun değerli olduğunu dile getirin tavsiyelerinde bulundu.

 

İYİ ANNE BABA OLMAK

Eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan verdiği seminerde katılımcılara, iyi bir çocuk yetiştirmenin yolunun iyi bir anne baba olmaktan geçtiğini belirtti. “Siz insanlara iyi davranırsanız, insanlara karşı dürüst davranırsanız, bütün canlılara ve doğaya saygı duyarsanız çocuğunuz da bu güzellikleri öğrenir. Nezaketi çocuğunuza öğretebilmeniz için kendiniz nazik olmalısınız” dedi. Sıtkı Aslanhan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminer sonrasında okurlarına kitaplarını imzaladı.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

GTÜ, Antarktika Seferine Katıldı
GTÜ Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Korhan Erturaç, 8. Ulusal Antarktika...

Haberi Oku