EĞİTİM:
Kahramanmaraş'a kitap desteği!

25 Ocak 2016 Pazartesi 10:41

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze şubesi ile Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği, ortak bir projeye imza atarak öğrencilere kitap ve giyim yardımında bulundu. Her iki dernek de ortak projeyle Kahramanmaraş Türkoğlu Doluca Mahallesi Şehit Alican Ortaokulu’na TEOG kitapları, hikaye kitapları, giysi yardımında bulundu.
 DESTEK VERDİLER
Gerçekleştirilen yardımla ilgili olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Her iki dernek olarak Kahramanmaraş’ta bulunan Türkoğlu Doluca Mahallesi Şehit Alican Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere kitap ve giysi yardımında bulunmak için kısa süre önce bir kampanya başlattık. Kısa sürede her iki derneğin üyeleri ve duyarlı vatandaşlar gerek kitap olsun gerekse giysi konusunda olsun büyük yardımda bulundu” dedi.
 TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Nurcan Çınar, “Bu yardımları söz verdiğimiz gibi öğrencilere göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek projeye destek verenlere teşekkür etti. Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir de yaptığı konuşmada, “Gerek Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri gerek Gebze Kent Politikaları Üretme ve Geliştirme Derneği üyeleri ve yardım yapan diğer tüm vatandaşlara teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
  

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar Direksiyon Başına Geçti : Trafik...
Darıca Belediyesi tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini aşılamak için inşa edilen 'Trafik...

Haberi Oku