EĞİTİM:
Özel Gebze'de okuma bayramı ve yıl sonu şöleni

28 Mayıs 2015 Perşembe 12:00

 

*** Özel Gebze Eğitim Kurumları Anasınıfı ve 1.Sınıfların ortak olarak düzenlediği okuma bayramı  şölen havasında geçti.

 

Geçtiğimiz cumartesi günü Özel Gebze Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

2014-2015 eğitim öğretim sezonunun başlaması ile okul hayatına merhaba diyen  öğrenciler, okuma yazma öğrenmenin heyecanını yaşadı. Program sunuculuğunu 1. sınıf öğrencilerinden Eylül Kılınç ve Mehmet Kutay Akdin üstlendi.  Görevlerini hakkıyla yerine getiren minik sunucular profesyonel sunuculara taş çıkarttı.

GÖSTERİ İLGİ GÖRDÜ

Okulun konferans salonunda, 'Okuma Bayramı' adıyla düzenlenen etkinlikte ilk olarak koro, şiir,  bale, Hint dansı ve halk oyunları  gösterisi gerçekleşti ve büyük alkış topladı. Öğrencilerin çizgi film kahramanları ve hayvan kostümleriyle İngilizce gösteri yapması da yoğun ilgi gördü.

ZORLUĞU BAŞARI İLE AŞTILAR

Okul Müdürü Nevin Aslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu yıl özellikle ilk okuma ve yazma eğitimi alarak hayatlarında önemli bir değişime imza atan 1. sınıf öğrencilerimiz ve aileleri için oldukça zorlu geçti. Ancak bu zorluğu başarıyla aştılar. Artık çocuğunuzun bir reklam panosunda neler yazdığını, karşıdan gelen halk otobüsünün hangi semte gittiğini rahatlıkla okuduğunu göreceksiniz. Bu zorlu eğitim öğretim yılında özellikle cefakâr öğretmenlerimize ve eğitime önem veren siz değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Tabi ki okuma yazmayı öğrenen ve yarınımızın ümidi olan çocuklarımızı da kutluyorum"

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

 Programın sonunda okur-yazar olarak hayata atılışlarının bir simgesi olan okuma belgelerini Okul Müdürü Nevin Aslan ve Müdür Yardımcısı Azmi Akbaş tarafından alan öğrencilerin gururu ve coşkusu görülmeye değerdi. Bütün velilerin duygusal anlar yaşadı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Proje Geleceğin Hafızlarını Yetiştiriyor:...
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz: "Bu sistemi yürüten 177 okul bulunuyor, 20 bine yakın öğrencimizde...

Haberi Oku