banner1006
EĞİTİM:
Özel İlim'de hedef Üniversite!

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:24

 Darıca’da bu yıl hizmete açılan ve eğitim-öğretim hayatında hizmet vermeye başlayan Özel İlim Eğitim Kurumları, kendi kampüsünde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Coşkun; “Bu yıl ilkokul olarak hizmet vermeye başladık. Kısa sürede çalışmalarımızı tamlayarak kurumumuzu hizmete açtık. Orta okul için velilerimizden bir talep oluştu. Bu talebi yetiştirebilirsek önümüzdeki yıl hayata geçireceğiz. Daha sonraki hedefimiz ise Lise olarak da hizmet vermek” dedi.
MANEVİ DEĞERLERİMİZİ ÖĞRETİYORUZ
Özel İlim Eğitim Kurumu’nun manevi ve kültürel değerleri ön planda tutan bir yapısının olduğunu dile getiren Coşkun, “Bizde Kuran eğitimi de var, İngilizce eğitimi de. Ben 90’lı yıllarda öğrencilere bir elinizde Kuran bir elinizde bilgisayar olsun derdim. Yenilenen teknolojiyi geliştirerek fakat manevi değerlerimizi ve kültürümüzü de çocuklarımıza öğreterek eğitim veriyoruz” dedi.
UZUN VADELİ HEDEFİMİZ ÜNİVERSİTE KURMAK
Kısa, Orta ve Uzun vadeli hedefler oluşturduklarını dile getiren Coşkun, “Kısa vadede Ortaokulu bünyemize katmak, orta vadede lise eğitimi vermek istiyoruz. Daha sonra oluşturacağımız bir kampüs ile bölgemizde bir Özel Üniversite kurma çabasında olacağız. Bu bizim uzun vadeli bir hedefimiz” dedi.
KALİTELİ EĞİTİM SUNUYORUZ
Okulun Yönetim Kurulu Üyesi ve Müdürü eğitimci Halil Bulut ise, “Okulumuzun amaçlarından ilki akademik bir başarı sağlamak. Sportif, sosyal, manevi ve kültürel alanda öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunuyoruz. 186 kişilik kontenjanımız var. Şuanda 53 öğrencimiz bulunuyor. Öğrenci alımlarımız şuanda devam ediyor” dedi. Açıklamaların ardından basın mensupları okulda eğitim gören öğrencilerin sınıflarını gezerek okul hakkında yöneticilerden detaylı bilgi aldı. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sınava Hazırlanan Öğrencilere Müjde
Kocaeli'de Bilgievleri, Akademi Liseler ve gençlik merkezlerinde sınava hazırlanan öğrenciler için "etüt-kütüphane"...

Haberi Oku