EĞİTİM:
Özel İlim'den Teşvik Uyarısı

03 Eylül 2018 Pazartesi 10:45

Teşvik kapsamında ödenecek tutar, okul öncesi için 3290 TL, ilkokul için 3960 TL, ortaöğretim için 4610 TL ve temel lise için 3960 TL olacaktır.

                 Başvuru şartları ise;

a)TC vatandaşı olmak
b) Okul öncesi eğitimde 17 Mart 2013 ile 17 Eylül 2014 tarihlerinde veya arasında doğmuş olmak,
c) İlkokul birinci sınıflarda 30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla kayıt şartlarına sahip olmak,
d) Beşinci sınıfa devam edeceklerde 17 Eylül 2018 tarihi itibariyle ortaokul veya imam hatip ortaokulu kayıt şartlarına sahip olmak,
e) Ortaöğretime devam edeceklerde ortaöğretim kurumlarının kayıt şartlarına sahip olmak,
 

         Velilerden istenen belgeler ise;


         Veliler, eğitim ve öğretim desteği alacak öğrencinin birlikte yaşadığı aile bireylerinden anne ve baba veya veli/vasiye ait 2018 yılı Mayıs-Haziran-Temmuz aylarından herhangi birinin (kira geliri, nafaka, bilirkişi ücreti, görev tazminatı, döner sermaye, ek ders ücreti gibi ek ödemeler ve diğer gelirler dâhil) aylık toplam gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimleri veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak belge ile e-Kılavuz ekinde yer alan Gelir Beyan Taahhütnamesini başvuru esnasında okul müdürlüğüne teslim edecektir.

           Özel İlim Eğitim Kurumları Müdürü Halil Bulut, “Başvuru şartlarına uygun tüm velilerin teşvik başvuru sürecini dikkate almalarını, bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyorum” dedi. Hem özel okullardan hem de devlet okullarından başvuru yapılabileceğinin de altını çizen Bulut, ayrıntılı bilgi için www.ozelilim.com adresinden ulaşılabileceğini belirtti. 

 

        Bulut, “Özel İlim Koleji olarak akademik başarının yanında öğrencilerimize milli ve manevi değerler doğrultusunda hür düşünen, sorgulayan ve hedefi olan gençler yetiştirmeyi amaç edindik. Hem teşvik başvuruları için hem de okulumuzu yakından tanımak için velilerimizi okulumuza bekliyoruz” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Proje Geleceğin Hafızlarını Yetiştiriyor:...
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz: "Bu sistemi yürüten 177 okul bulunuyor, 20 bine yakın öğrencimizde...

Haberi Oku