banner1024
EĞİTİM:

05 Eylül 2018 Çarşamba 12:19

Kocaeli Bilim Merkezi, eğitim-öğretim döneminde olduğu gibi, yaz döneminde de etkinlik ve eğitimlerle çocukları bilim ile buluşturmaya devam etti. Yaz etkinliklerinde Elektrik ve Manyetizma konularından ekolojik yaşama, kimyadan robotik atölyelerine, kodlamadan 3 boyutlu obje tasarımına kadar birçok farklı alanda eğitim ve etkinlikler gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile tamamlanan etkinliklerde çocuklar eğitim ve eğlenceyi bir arada yaşadı.

 

BİLİM ATÖLYELERİ AKADEMİSİ

Bilim Atölyeleri programlarında 6-13 yaş aralığındaki çocuklar, Elektrik ve Manyetizma, Ekolojik Yaşam, Kimya ve Robotik Atölyeleri ile yaz tatilinde de eğlenerek öğrenmenin keyfine vardı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleşen atölyelerde 6-13 yaş aralığındaki 240 öğrenci Bilim Atölyeleri Akademisi’nde eğitim aldı.

 

MUCİT DÜNYASI AKADEMİSİ

Bilim Atölyeleri Akademisi’nin yanı sıra, 7 ile 70 yaş aralığındaki herkesin katılım sağlayabildiği Sanayi 4.0 Mucit Dünyası’nda da eğitimler Yaz Akademisi ile devam etti. Temmuz Ağustos ayları boyunca, Makey Makey Kodlama, Makey Makey Scratch Kodlama, M-Bot Scratch Kodlama, Android Uygulama Yazılım, Arduino Yazılım ve 3D Obje Tasarlama atölyelerinde toplam 350 kişi eğitimlere katıldı.

 

EĞİTİM VE ETKİNLİKLERE KATILMAK İÇİN

Eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte atölye çalışmaları hafta sonları yapılan programlar ile yıl boyunca devam ediyor. Etkinlik ve eğitimlere katılmak isteyen öğrenciler www.kocaelibilimmerkezi.com adresinden program detaylarına ulaşabiliyor ve çevrimiçi olarak kayıt oluşturabiliyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Geleceğin Kadın Şefleri Ustalık Belgelerini...
Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Pastacılık Akademisi’nde geleceğin kadın şefleri eğitimlerini...

Haberi Oku