EĞİTİM:
TEOG Başarısı ödüllendirildi!

25 Ocak 2016 Pazartesi 10:39

TEOG Sınavı’nda tüm sorulara doğru cevap vererek, 700 Tam puanla derece yapan Ceren Erensoy, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak ve başarılarından dolayı teşekkür edilmek üzere okul müdürleri ile birlikte Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ın makamında ağırlandılar. Ayrıca Özel Gebze Eğitim Kurumları konferans salonunda da Türkiye 1.si Ceren Erensoy ve dereceye giren diğer öğrencileri Okul Müdürü Nevin Aslan, Müdür Yardımcıları Azmi Akbaş ve Aydın Yılmaz tarafından ödüllendirildiler. 
BAŞARI TESADÜF DEĞİL
Başarılarıyla ilgili konuşan Okul Müdürü Nevin Aslan, "Okul olarak 19 yıllık geçmişimizde büyük başarılara imza attık. Özellikle son yıllarda elde edilen kültürel, sanatsal ve sportif başarıların yanında akademik başarıların bir tesadüf olmadığını göstermiştir. Konuların birbirine ayrılarak aşamalı öğretimin yapıldığı, bir konu öğrenilmeden ve başarılmadan diğerine geçilmediği tam öğrenme modelini okulumuzda uyguladık.”dedi. Aslan bu metotla öğrencilerin eksik kaldığı konuların hemen tespit edildiğini ve birebir eğitimle eksiğin giderildiğini kaydetti. 
TAM ÖĞRENME MODELİ
“Okulumuzun öğrenci sayısı  tam öğrenme modelini rahatlıkla uygulamayı mümkün kılıyor.Kalabalıklar arasında kaybolmayan öğrenci olmadığı için her öğrencimize bu hizmeti vermekte zorluk çekmiyoruz.”diyen Nevin Aslan, bu yöntemin en verimli sonuçlarını sınavlarda aldıklarını dile getirdi. Öğrencilerin sosyal yönünün gelişmesine de büyük önem verdiklerini ifade eden Nevin Aslan, sosyalleşmeyen bir öğrencinin akademik başarısının yetersiz olduğundan inançla etkili programlar hazırladıklarını kaydetti.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

New York'ta Düzenlenecek Matematik Yarışmasında...
Matematik tutkunu Hasan, uluslararası yarışmaya davet aldı

Haberi Oku