EĞİTİM:
Toplantı Gebze'de yapıldı

09 Mart 2015 Pazartesi 15:19

Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi, Darıca Bayramoğlu’ndaki Basın İlan Kurumu tesislerinde iki önemli toplantıya ev sahipliği yaptı. Gebze İMH, İnsan Vakfı Eğitim Merkezi (İVEM) ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Koordinatörlüğü tarafından birlikte organize edilen toplantıların ilk gününde eğitim çalıştayı gerçekleştirildi. İnsan ve Medeniyet Hareketi’ne bağlı yaklaşık 20 ilden eğitimci ve öğretmenlerin iştirak ettiği çalıştayda İVEM ve İMH’nin Türkiye genelinde yürüttüğü eğitim faaliyetleri detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. İMH’li eğitimciler, okul öncesi, ilk, orta, lise, üniversite, genel sohbetler, tekamül halkaları, ve EFOR(Eğitimci Formasyon Programı) başlıklı eğitim faaliyetlerini müzakere etti.

Toplantıya katılarak kısa bir konuşma yapan İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, eğitimin İslami faaliyetlerde her zaman öncelikli bir yer edindiğini belirterek, istişare toplantılarının hayırlı ve verimli sonuçlara vesile olmasını diledi.

8. GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI

Toplantının ikinci gününde İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin ülke genelinde devam eden yapılanma ve teşkilatlanma çalışmaları görüşüldü. Anadolu’nun değişik illerinden gelen şube başkanları ile teşkilat başkanları toplantıda Türkiye ve bölge yapılanmaları ile tebliğ ve davet çalışmaları, gençliğe yönelik proje ve eğitim çalışmaları ile başta çözüm süreci olmak üzere ülke gündemiyle ilgili konuları istişare ederek görüş alışverişinde bulundu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bu Proje Geleceğin Hafızlarını Yetiştiriyor:...
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz: "Bu sistemi yürüten 177 okul bulunuyor, 20 bine yakın öğrencimizde...

Haberi Oku