EĞİTİM:
TÜRKİYE'NİN ÖNDERLERİ KOCAELİ'DE YETİŞMEYE DEVAM EDİYOR

01 Kasım 2022 Salı 15:32

  
 
Türkiye’nin Önderleri Kocaeli 200 Öğrenciyle Yoluna Devam Ediyor
Genç KİHMED tarafından yürütülen Türkiye’nin Önderleri Projesi'nde, Kocaeli’deki farklı İmam Hatip Liseleri’nde okuyan 200 öğrenci bulunuyor. 30 Ekim Pazar günü Sekapark Maide Restoran'da gerçekleşen açılış programı; KİHMED Başkan Ali KÜÇÜKKESKİN, ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Sabahattin YAMAK, KİHMED Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda misafir, grup liderleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 
KİHMED’in 2020 yılında başlattığı Türkiye’nin Önderleri Projesi; bu yıl ilk mezunlarını verecek. 
 
Projede Pek Çok Etkinlik Yer Alıyor
1. kademede 107, 2. kademede 55 ve 3. kademede 38 olmak üzere toplamda 200 öğrencinin bulunduğu projede her 15-20 kişilik öğrenci grubundan 1 üniversiteli lider sorumlu. Öğrenciler 2 haftada bir, gruplar halinde buluşarak tahlillerini ve çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Buluşmalar İzmit Belediyesi KİHMED Mesut Barış Konağı ve ÖNDER Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde yüz yüze olarak gerçekleştiriliyor.
Türkiye’nin Önderleri Projesi’nde her ay kitap-film-okuma metni-belgesel tahlil buluşmalarının yanı sıra, dönemlik kamplar, geziler, sosyal aktiviteler, grup çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri gibi pek çok etkinlik bulunuyor.
 
 
banner982
Anahtar Kelimeler
KİHMED
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

New York'ta Düzenlenecek Matematik Yarışmasında...
Matematik tutkunu Hasan, uluslararası yarışmaya davet aldı

Haberi Oku