EKONOMİ:
62 Yıldır Güvenle taşıyor, Güvenle büyüyor!

23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:51

Taşımacılık sektörüne 1954 yılında Yalçınkaya kardeşler tarafından bir kamyonla adım atan ve bugün Türkiye’nin en kapsamlı lojistik firmalarından biri olan Servicexpress, yıllar içeresinde geçmişin vermiş olduğu tecrübeyle, gelişen lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yerini almayı başardı.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETTEN TAVİZ VERMİYOR

Servicexpress, Sektördeki hizmetleri çözüm odaklı olup, oluşturduğu güven ortamı içeresinde, hem ülkemiz hem de iş ortakları için teknolojik imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan kaçınmayan bir vizyonla hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.  Servicexpress; depolama, cross-docking, manipülasyon, karayolu, demiryolu, uluslararası taşımacılık, akaryakıt satışı ve akaryakıt nakliyesi ile iş ortaklarının çözüm odaklı tedarikçisi olmaya devam etmektedir.

‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ’’

Hizmet verdikleri sektörde Servicexpress’in tercih edilmesinin pek çok nedeni olduğunu belirten Recep Yalçınkaya, ilk sırada güvenirliğin yer aldığını müşterilerinin güven olgusunu her şeyin üstünde tuttuklarını ifade etti. Yalçınkaya ’’ Lojistik anlamında geçmişin deneyiminden yararlanan firmamız, hedeflerini belirlerken, başta müşterilerinin güven duygusunu sağlayıp, kaliteli hizmet planlarını, sıfır risk ve müşteri memnuniyetine endeksliyor. Gerçekçi planlar yaparak, sektörde tercih edilir konuma gelen firmamız, başarısının haklı gururunu yaşamak ve istikrarlı gelişmeyi sağlamak adına da gerekli tüm kaynakları yaratarak, performansını sürekli olarak izleyip değerlendirmektedir’’ diyerek müşteri memnuniyetinin önemini dile getirdi.

‘’SEKTÖRDEN KAZANDIĞIMIZI SEKTÖRE YATIRARAK BÜYÜYORUZ’’

Servicexpress Genel Müdürü Recep Yalçınkaya, sektörden kazandıklarını sektöre yatırarak her yıl belirledikleri hedefler doğrultusunda büyüdüklerini ve çok kısa sürede Türkiye’nin ilk 10 kontrat lojistiği şirketinden biri olabilme vizyonuyla yollarına devam ettiklerini vurguladı.

banner982
Anahtar Kelimeler
T
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku