banner1006
EKONOMİ:
Aracınıza değer katıyor!

24 Ağustos 2016 Çarşamba 10:24

6 yıl önce Örkim Madeni Yağlar ve Endüstriyel Kimyasallar şirketini kuran ve yakın iller başta olmak üzere birçok bölgede önemli sanayi kuruluşlarına madeni yağ ve sanayi endüstriyel ürün tedariki sağlayan Ramazan ve Özlem Tüfek çifti, Gebze’de yeni hizmeti daha vatandaşa sundu. Yepyeni bir sektöre adım atan Ramazan ve Özlem Tüfek çifti, Megachip markasının bayiliğini Gebze’ye getirdi.

ARACINI SEVEN BURAYA

Megachips’in faaliyet alanları ile ilgili bilgi veren Ramazan Tüfek, kendisinin bu konuya oldukça ilgili olduğunu söyleyerek, “Megachips önemli bir markadır. Biz bu markanın bayiliğini Gebze’ye getirdik. Araçların beygir ve torkunu yükselterek yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Pasta, cila, seramik kaplama ve cam filmi hizmeti sunuyoruz. Elektronik ses ve görüntü sistemleri hizmeti veriyoruz. Aracını seven herkes Megachips’in hizmetlerinden yararlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR!

Osman Yılmaz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 28 adresinde hizmete açılan Megachips açıldığı günden bu yana Gebzelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Özellikle araba tutkunlarının ilgi gösterdiği Megachips’te birçok kişi verilen hizmetlerden faydalanıyor. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Bazıları...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yapamayacağınız şeyi söylemeyeceksiniz. Söylediğiniz şeyi...

Haberi Oku