banner1024
EKONOMİ:
Arçelik'ten düşük enerji tüketimi sağlayan Massimus Kombi

22 Kasım 2022 Salı 12:42

 Arçelik, Premix Yoğuşma Teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketimi sağlayan Massimus Kombi ile farklı seçeneklerden oluşan kombi ailesini müşterilerine sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Arçelik, eski kombisini değiştirecek ya da yeni evine ilk defa kombi alacakların kış dönemini sorunsuz bir şekilde geçirmesi için kombi ailesine verimli bir ürün daha katıyor. Arçelik, Premix Yoğuşma Teknolojisi sayesinde düşük enerji tüketimi sağlayan Massimus Kombi ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.


Evin ısı ihtiyacına göre akıllı bir şekilde gerekli sıcaklığı ayarlayabilen hem doğal gaz hem de elektrikte daha az enerji sarfiyatı sağlayan Massimus Kombi, 40dB ses seviyesi ile oturum alanlarında konforlu kullanım sağlıyor. Kombi, enerji verimli olmasının yanı sıra güçlü pompasıyla yerden ısıtmalı sisteme sahip ve çok katlı evlerde "üstün" performans gösteriyor.


Arçelik, Massimus Kombi'yi tercih eden müşterilerine ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte 31 Aralık tarihine kadar 3 yıla ek olarak 2 yıl garanti de hediye ediyor. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku