EKONOMİ:
Bereket Damla Sulama büyüyor

19 Mayıs 2015 Salı 09:36

 

*** Sahipliğini Şerif Bulut'un yaptığı Bereket Damla Sulama her geçen hızla büyürken, Gebze’den Türkiye’nin dört bir yanına iş yapıyor.

 

Sultanorhan Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi Gebze Anadolu Lisesi karşısında faaliyet gösteren Bereket Damla Sulamada: Peyzaj Tasarımı ve Bahçe bakımı uygulama, Damlama Sulama sistemleri, Otomotik ve Manuel Bahçe sulama sistemleri uygulama, Tarım İlaçları ve uygulama, Tesisat Malzemeleri ve Uygulama, Zirai Makinalar ve Bahçe el aletleri satımı, Alın Kaynağı, Füzyon kaynağı, Derenaj Borusu, Otomatik Bahçe Sulama ve Bakımı, Hidrantı Yangın Söndürme Tesisatı, Manuel Sulama işlerinin yanı sıra çim gübresi, koyun gübresi, Peyzaj Bahçe Bakımı ve İlaçla işlerini yapıyor.

YEŞİL BİR GELECEK İÇİN

“Yeşil bir gelecek için” yola çıktıklarını söyleyen Bekeket Damla Sulama işletme Sahibi Şerif Bulut “Yılların verdiği tecrübeli ile çalışmalarımızı çok sıkı bir şekilde devam ettiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti içen tüm gayretimizle işimizi titizlikle yapıyoruz. Hedeflerimiz arasında firmamızı kısa sürede marka yapmak var. Şuan marka yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bu yolda müşterilerimizin bize verdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? Şeklinde konuştu. Öte yandan Bereket Damla Sulama müşterilerine daha iyi hizmet etmek için iş yerini genişletti.  (Evren KIZILTAŞ)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku