EKONOMİ:
Beylikbağı bankasına kavuştu!

29 Eylül 2016 Perşembe 10:28

Beylikbağı’nda bulunan Anıl Düğün Salonu’nda düzenlenen teşekkür programına Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, Beylikbağı bölgesi mahalle muhtarları ve platform üyeleri katıldı.

İHTİYAÇ VARDI!

Beylikbağı Platformu Başkanı Savaş Ergin programda yaptığı konuşmada, “Okul sorunumuzu anlattık, banka şubesi ile ilgili sorunlarımızı anlattık. Bölgemizin sorunlarını ilettik. Olumlu da karşılandık. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu bankaya çok büyük talebi ve ihtiyacı vardı. Bu bölgemiz için daha büyük bir avantajdır” dedi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan yaptığı konuşmada, “Bu bankanın buraya çoktan gelmesi gerekirdi. İsteğinize ortak olduk. Sizleri kutluyorum, bankanın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah öbür bankalarda bu rüzgardan etkilenir ve buraya gelir” şeklinde konuştu.

İKTİDAR PARTİSİ YOKTU!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere iktidar partisi temsilcileri Beylikbağı’na banka şubesi gelmesiyle ilgili yoğun çaba sarf etmişti. Bu yönde bizzat çalışma yapılmasını isteyen Bakan Fikri Işık ve AK Parti temsilcileri bankanın bölgeye kazandırılması adına emek vermişti. Beylikbağı Platformu tarafından düzenlenen teşekkür programına AK Parti’den hiçbir temsilcinin katılmaması dikkat çekti. İktidar partisinden programa kimsenin katılmaması, “Davet edilmediler mi?” sorusunu akıllara getirdi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku