EKONOMİ:
Darıca Park'ı Bakan Fikri Işık açacak

29 Mayıs 2015 Cuma 13:45

Darıca’nın ilk ve tek alış veriş merkezi olma özelliğini taşıyan Darıca Park’ın açılışı Cumartesi günü yapılıyor. Darıca Park’ın açılış kurdelesini Bakan Fikri Işık kesecek.

 10 bin metre karelik kapalı alanıyla Darıca’nın ilk ve tek AVM olma özelliğini taşıyan Darıca Park, Cumartesi günü saat 11.00’da halka kapılarını açıyor. Misafirler saat 10.00’da karşılanacak ve 11.00’da resmi açılış yapılacak. Açılış törenine iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri de katılacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, komşu ilçelerin belediye başkanları ise seçtin bir davetli topluluğu açılışta hazır bulunacak.

AÇILIŞTA ALTIN SÜRPRİZİ

Darıca Park, açılışa özel sürprizler hazırlıyor. Bu sürprizlerden biri de altın hediyesi. Darıca Park, bir ilke imza atarak açılış günü 199 kişiye çekilişsiz kurasız altın dağıtacak. Açılışla birlikte 30 Mayıs’ta Darıca Park’a gelip, AVM içinde bulunan mağazalardan 199 TL ve üzeri alış veriş yapan ilk 199 kişiye 199 çeyrek altın hediye olarak verilecek.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR BURADA

Ünlü markalar Darıca Park’ta buluştu. 10 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulu bulunan Darıca Park’a bir birinden ünlü markalar şube açtı.  Burger Kıng, Watsons, Tedi, Atasun Optik, Englısh Home, DS Damat, Collezione, Flo, Penti, Bebeto, Hacıoğlu, Bereket Döner, Simit Sarayı, Kahve Diyarı, Sultanahmet Köftecisi, Masal Bebe, Tshırt Hane, Kiwi, Mi’em, Bun Desıgn, Wodafone, Mersin Tantuni, Çiğköftem, Altın Patates, Asoti, Çörek Otu, Chocenfes, Demlik ve birçok marka Darıca Park’ta açılışla birlikte hizmet vermeye başlayacak. Darıca Park’ta çocuklarda unutulmadı. Eğlence ve macera dolu Dal Lunapark oyun salonu da Darıcalı miniklerin hizmetine sunuldu. Çocuklar bu oyun alanında gönüllerince vakit geçirecek. Darıca Park bünyesinde 38 mağaza bulunuyor.

PAZAR GÜNÜ MUSTAFA CECELİ KONSERİ VAR

Açılıştan bir gün sonra 31 Mayıs Pazar günü ise Mustafa Ceceli konseri var. Darıca Park yönetimi ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’yi Darıcallıar için getiriyor. Ceceli konseri saat 20.00’da başlayacak. Darıca Park’ı ilçeye kazandıran SMA Metrostar Grup genel müdürü Abdullah Örs, tüm Kocaelileri 30 Mayıs’taki açılışa ve 31 Mayıs tarihindeki Mustafa Ceceli konserine davet etti. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Kırsal Kalkınmaya Tavuk Desteği
Kocaeli'de "Doğal Salma Yumurta Tavukçuluğu Projesi" projesi çerçevesinde üreticilere yüzde 50 hibe ile...

Haberi Oku