EKONOMİ:
Diliskelesi Mahallesi'nde asfalt çalışmaları devam ediyor

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:26

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla  ilçe genelinde yaptıkları kapsamlı çalışmalarla birlikte bir program dahilinde asfaltlama ve onarım çalışmalarını devam ediyor.

 Diliskelesi Mahallesindeki 712. Sokağın  bozuk yollarda da bakım ve onarım çalışmaları yapılarak yollar yeniden asfaltlanıyor. 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, " Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha modern ve yaşanabilir bir kenti oluşturmak için tüm birimlerin aralıksız çalıştığına değinerek, “ İlçemizin Diliskelesi Mahallesi 712.sokaktaki çalışmalarımız tamamlanarak 200 metre uzunluğunda  ve 8 metre genişliğindeki güzergaha  230 ton asfalt malzemesi dökülmüştür.

Öte yandan Dilovası’nın Mimarsinan, Orhangazi, Cumhuriyet, Turgut Özal, Tavşancıl, Kayapınar, Adatepe, Köseler, Tepecik, Çerkeşli ve Demirciler  mahallerinde de  bozulan yollarının asfalt tamiri yapıldığı gibi yeni açılan sokakların da zemin sağlamlaştırılması yapılarak asfalt serimleri yapılmaktadır” dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku