EKONOMİ:
Doğu MARSİDED kuruluyor

30 Kasım 2016 Çarşamba 10:59


 

 

Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOSİAD) tarafından öncülük edilen Doğu Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞU MARSİFED) kuruluşu için start verildi. Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen toplantıda federasyonun kuruluş aşaması anlatılırken DOĞU MARSİFED Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) bağlı olarak faaliyet gösterecek.

 

BİLGİ VERİLDİ

DOĞU MARSİFED bünyesinde KOSİAD’ın yanı sıra İZGİAD, SASİAD, Yönetim Danışmanları Derneği, Asansör ve yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği ve TÜSİAD yer alıyor. Düzenlenen programda katılımcılara Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ercan Özgür ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu tarafından bilgi verildi.

 

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen programa KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen, İZGİAD Başkanı Yusuf Erenkaya, SASİAD Başkanı Bülent Esmer, Yönetim Danışmanları Derneği Başkanı Şengül Külahlı, Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği Başkanı İzzet Güven, Yalova Soroptimist İş ve Meslek Kadınları Derneği Başkanı Yıldız Tuna ve iş adamları katıldı.

 

TÜRKONFED ÖZELLİKLERİ

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) bünyesinde 25 federasyon bulunuyor. 24 bin 100 iş adamı, 186 yerel ve sektörel dernek ve 40 bin şirket bünyesinde bulunuyor. TÜRKONFED her bir üyesinin kendi bölgesinde yarattığı katma değerin toplamı olarak, kurumlar vergisinin yüzde 86’sını karşılıyor. Türkiye dış ticaretin yüzde 83’ünü gerçekleştirmektedir. Tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yüzde 55’ini sağlayarak 7 Milyon kişiye istihdam alanı oluşturuyor.

Serkan BORLAK

 

İKİLİ – KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen tarafından Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ercan Özgür’e sunum sonrasında plaket verdi

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku