banner1001
EKONOMİ:
Enerji Ekonomisi Derneği İZAYDAŞ'ta

21 Ocak 2019 Pazartesi 09:31

Atık yönetimi faaliyetlerinin yanında enerji üretiminde de çalışmalarını başarıyla sürdüren İZAYDAŞ, enerji ekonomisi konularındaki çalışmalarıyla öne çıkan Enerji Ekonomisi Derneği yönetimini ağırladı. Ziyarette İZAYDAŞ’ta hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi verilirken ayrıca karşılıklı görüş alışverişinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Türk enerji sektörüne, uluslararası boyutta enerji ekonomisi konularındaki çalışmalarıyla katkı sunan EED (Enerji Ekonomisi Derneği) yönetimini ağırladı. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete EED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu ve beraberindeki heyet katıldı. İZAYDAŞ’ın atık yönetimi faaliyetleri ile birlikte yenilenebilir enerji üretimi konusundaki başarılı gelişiminin konuşulduğu ziyaret programında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Şirket faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından gerçekleştirilen teknik gezide, tesisin çalışma sistemi detaylı bir biçimde ele alındı.

KUMBAROĞLU “BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”

EED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, Türkiye’nin gözbebeği güzide tesis diyerek tanımladığı İZAYDAŞ’ı gezmekten duyduğu memnuniyeti belirterek “Modern altyapısı ile teknolojik olarak geldiği noktaya şahit olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi. Kumbaroğlu, “Vizyoner bakış açısıyla, yenilenebilir enerji üretimi, sera gazı salım azaltımı, atık bertarafı ve aldığı akreditasyonlar ile İZAYDAŞ’a geldiği nokta için şahsım ve derneğim adına takdirlerimizi sunarım” diye konuştu.

SARAÇ “ATIĞI DEĞERE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise “Akademik temellere dayalı bilimsel yaklaşımları savunan sektörün etkin bir sivil toplum örgütü olan üyesi olduğumuz Enerji Ekonomisi Derneği’ni tesisimizde ağırlamaktan ve çalışmalarımızı anlatmaktan büyük memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı. Saraç “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun öncülüğünde atık yönetiminde lider bir kuruluş olmak bu faaliyetlerimizin yanında enerji üretiminde de çalışmalarımızı başarıyla sürdürmenin gayreti içindeyiz” diye konuştu.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Üreticilere karpuz tohumu desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği sağlanacak.

Haberi Oku