EKONOMİ:
İlk Türk demiri Kardemir belgeseli

25 Mayıs 2016 Çarşamba 19:52

Türkiye’nin sanayileşmesinde çok önemli bir yere sahip olan, fabrikalar kuran fabrika adıyla sanayi tarihimize adını altın harflerle yazdıran, Karabük Demir Çelik fabrikasının 79 yıllık başarı hikayesini anlatan belgesel hazırlandı.

Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği’nin ev sahipliğinde Karabük’te toplanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu 51. Başkanlar Konseyi üyelerinin Karabük Demir Çelik fabrikasına yaptığı geziye de geniş yer verilmekte.

Belgeselde fabrikanın Genel Müdürü Uğur Yılmaz’ın yaptığı açıklamalar yer almakta. Belgeselin yapım ve yönetmenliğini Avrasya Gazete Radyo Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı ve Devr-i Alem Belgesel Program Yapımcısı İsmail Kahraman yapmakta.

İlk Türk demiri Kardemir belgeseli adı ile hazırlanan belgesel sanayi tarihimize de ışık tutmakta. Belgesel de Kardemir’in 79 yıllık başarı dolu hikayesi anlatılmakta. Belgeseli izlemek için Belgesel Yayıncılık Youtube hesabında ki https://www.youtube.com/watch?v=phEwdnuQPkw linke tıklayarak izleyebilrisiniz.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku