EKONOMİ:
İSU GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

22 Haziran 2016 Çarşamba 12:20

Genel Müdür İlhan Bayram’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara, Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile Genel Müdürlük, İzmit, Derince, Körfez ve Kandıra Şube Müdürlüğü yönetici ve personeli katıldı.

 

GENEL MÜDÜR BAYRAM,”YÖNETİCİ VE ÇALIŞANLARIMIZLA AİLEYİZ”

Peyzaj uygulamaları ile dikkat çeken kurum bahçesinde kurulan masalarda ve  loş ışıklar altında düzenlenen iftarda bir konuşma yapan Genel Müdür İlhan Bayram, iftar programlarının başkan, yönetici ve çalışanların bir araya gelmesinden dolayı çok önemli olduğunu söyledi. Kurum olarak bir aile olduklarını da vurgulayan İSU Genel Müdürü Bayram,”Ramazan ayı, fazileti, manevi havası ile bizleri ayrı bir aleme götürüyor. İnşallah bu ayın feyz ve bereketinden hepimiz faydalanırız. Biz yönetici ve çalışanlarımız ile bir aileyiz. Her zaman olduğu gibi yatırım ve projelerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Su gibi aziz bir nimeti kesintisiz ve sağlıklı olarak vatandaşlarımıza ulaştırmak için aşk ve şevkle çalışıyoruz. Ayrıca çevrenin korunmasını da, atıksuları toplayıp arıtarak, koruyoruz. Bize verilen bu kutsal görev için bilinçle çalışan değerli çalışma arkadaşlarımın gayretlerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum; Sağlık ve sıhhatle bayrama ve daha nice  bayramlara kavuşmanızı temenni ediyorum.”dedi.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU,”ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Geleneksel iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her zaman çalışanların yanında olduğunu söyledi. 12 yıldır birlikte çalıştıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu,”Her zaman çalışanlarımızın yanında olduk, bundan sonra da yanında olacağız. Görevini yapan bizim için en değerli kardeşimizdir, Allah katında da en değerli kardeşimizdir.Allah için görevimizi yapacağız, bunu yaparken de en iyisini yapacağız. En güzel altyapıyı, en güzel barajı, en güzel arıtma tesisi neyse görevimiz, en güzelini biz yapacağız. Ekip olarak hedefimiz bu. Vatandaşımızın memnuniyeti ve duasını almak hepimizin görevidir. Kazançta buradadır zaten. Vatandaş bize “Allah razı olsun” dediği zaman bizim için en büyük kazançtır. Allahın rızasını kazanmaktan daha büyük kazanç olmaz. Onun için böyle güzel bir hizmet kadrosunda ve hizmet ordusu ve ekibindeyiz. Bundan dolayı bu güzel hizmetleri yapma fırsatı veren Rabbimize hamdediyorum. 12 yıldır beraberiz,13 yıla girdik. Her geçen gün ekibin güzelleşmesi, ekibin kalitesinin artması şahsen bana da sevinç ve gurur veriyor. Bundan dolayı ben hepinize teşekkür ediyorum,su gibi aziz olun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, sağlık sıhhat afiyetle bayrama ve nice bayramlara hepimizi kavuştursun, ailelerimiz, çoluk çocuğumuzla birlikte nice bayramlarda görüşmek, konuşmak kaliteli hizmetler yapmak dileğiyle saygı sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından iftar vakti ile birlikte programa katılanlar iftarlarını açtı. İftar programı, yönetici ve çalışanların çay eşliğinde sohbet ve kaynaşmaları ile geç saatlere kadar sürdü. Önümüzdeki günlerde Gölcük ve Gebze ilçelerinde diğer şube müdürlüğü personellerine de ayrı ayrı iftar programı düzenlenecek.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku