EKONOMİ:
İSU'ya deniz aşırı mesafir

25 Kasım 2018 Pazar 16:59


İSU’nun yaptığı çalışmaları yakından takip eden ve yatırımları yerinde görmek isteyen “Ukrayna Kiev Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Vodakanal)” yetkilileri İSU Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kiev Vodakanal idarecilerini makamında ağırladı. Samimi bir havada geçen ziyarette İSU’ nun yaptığı yatırımlar ile örnek proje ve çalışmalarına yönelik bir sunum yapıldı.

Yaptıkları yatırımların yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlarca takip edilmesinden gurur duyduklarını belirten Genel Müdür Ali Sağlık, “Biz her zaman söylüyoruz; yatırımlarımızı günü birlik çözümler üzerine ve sadece kendi bölgemiz için yapmıyoruz. Bizim çalışmalarımızın odağı her ne kadar Kocaeli olsa da birçok kuruma ilham oluyoruz. Şehrimizde sağlıklı bir altyapı ile içilebilir kalitedeki suyun ve temiz bir çevrenin teminatıyız. Biz istiyoruz ki hayata geçirdiğimiz projeler sadece şehrimize değil tüm insanlığa fayda sağlasın.Suya, çevreye yapılan yatırım geleceğe ve insanlığa yapılan yatırımdır. Etkileri nesiller boyu devam eder. Bugün burada yapmış olduğumuz çalışmaları yakından görmek isteyen misafirlerimiz, geldiğimiz noktanın ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de İSU olarak onlarla bütün bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık. Kendilerine her konuda yardımcı olacağımızı ilettik. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

“Ukrayna Kiev Su ve Kanalizasyon İdaresi” yetkilileri İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’la yapmış oldukları görüşmenin ardından Kurum’un, içme suyu, atık su ve yağmur suyu terfi merkezleri, Dilovası Atık Su Arıtma ve Geri Kazanım Suyu Tesisini gezdi. Tesisler karşısında oldukça etkilenen Kiev Vodakanal heyeti; ilgi, alaka ve tecrübe paylaşımlarından dolayı İSU Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku