EKONOMİ:
Kocaeli'nin şampiyonu Çolakoğlu!

07 Temmuz 2015 Salı 11:27

Kocaeli bölgesinde ise 2014 yılı ihracatında birinci oldu. Ayrıca Çolakoğlu Dış Ticaret, son dört yıldır yassı çelik ihracatındaki birinciliğini sürdürüyor.
KOCAELİ BÖLGESİNİN ŞAMPİYONU OLDU 
Çolakoğlu Dış Ticaret’in 2014 yılında yaptığı sektörel ihracat rakamı 748 milyon 609 bin 516 dolar ile Türkiye çelik sektörü toplam ihracatında üçüncü sırada yer aldı. Aynı veriler sayesinde Çolakoğlu Dış Ticaret, Kocaeli bölgesinde ise ihracat şampiyonu oldu. Şirketin ihracat rakamı ise 755 milyon 91 bin 792 dolar olarak gerçekleşti. Hizmet verdiği Kocaeli bölgesinde bugüne kadar çevre, eğitim, kültür ve diğer alanlarda sosyal sorumluluklarını yerine getiren Çolakoğlu, ihracat sıralamasında bölgenin lideri olarak kalkınmaya olan katkısını rakamlarla ortaya koydu.
“HER YIL KALİTEYİ ARTTIRIYORUZ”
Türkiye'nin İlk 1000 ihracatçı firma araştırması sonuç raporu Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Konya'da düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Çolakoğlu Metalurji CEO’su Uğur Dalbeler, ihracatta üçüncü olmanın yanı sıra dünya, Türkiye ve Kocaeli bölgesi ekonomisine yaptıkları katkıdan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Dalbeler, “Çolakoğlu olarak her yıl yaptığımız işlerin kalitesini artırarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da ihracata ve ekonomiye katkımızı artırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku