EKONOMİ:
KOTO'dan örnek proje!

14 Temmuz 2015 Salı 13:41

 Kocaeli Ticaret Odası’nın (KOTO) “Kocaeli’de kazanıyorum, Kocaeli’de harcıyorum” projesine destek kentin yöneticileri olan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan geldi. Halkın bayram alışverişini kendi esnafından ve şehrinden yapması için başlatılan kampanyanın büyük destek görmesi de bekleniyor.
“ALIŞVERİŞİ ESNAFIMIZDAN YAPARIM”
Farkındalık projesi olarak ortaya koyulan ve halkın kendi esnafına destek olması için üretilen çalışmanın basın açıklamasında bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Şehrin yerleşik esnafının durumunun iyi olması ticaretin iyi olmasıdır. Bizim en büyük arzumuz budur. Yerli esnafın korunması için ben şahsen alışverişimin büyük bölümü ailemle birlikte yerleşik kendi esnafımızdan yaparım. Vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize esnafımızın bizim olduğunu hatırlatarak, alışverişlerini yerleşik kendi esnafından yapmalarını istiyorum. Şehrin kültürü adına Ticaret Odasına bu proje için çok teşekkür ederim. Halkımızdan da alış verişlerini şehrimizde yapmalarını istiyorum” dedi.
ALIŞVERİŞ YAPTILAR
Kent protokolü esnafı ziyaret ederek işlerinin bereketli olmasını dilerken, alışveriş yapmayı da ihmal etmediler. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na gömlek alarak hediye etti. İzmit çarşı esnafını gezerek, burada ticaret erbabıyla sohbet eden kent yöneticileri, vatandaşlarla da yakından ilgilenmeyi unutmadı.

banner982
Anahtar Kelimeler
KOTO’dan örnek Proje!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku