EKONOMİ:
Madeni Yağda şampiyon Sea Horse!

31 Mart 2015 Salı 16:53

 İMMİB, bünyesinde bulunan 6 ihracatçı birliği ile toplam 43,6 milyar USD ihracat yaparak Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren ihracatçı birliği olurken,  2014 yılında Madeni Yağlar sınıfında birinci olarak GEPOSB’da faaliyetlerini sürdüren Sea Horse Petrokimya’yı açıkladı.

Dilovası GEBKİM’de Dünyanın en büyük Mega Plant’ı olma özelliği taşıyacak olan Petrokimya tesisi inşaatını devam ettiren Sea Horse Petrokimya A.Ş, aralarında Shell&Turcas, BP, Mobil, OMV Petrol, Lukoil ve Aktaş Kimya gibi devleri de geride bırakarak birinci olurken, Sea Horse Group Yönetim Kurulu Başkanı A.Şafak Akmil,  ödülünü 10 Nisan 2015 tarihinde İstanbul Hyatt Regency Hotel’de düzenlenecek olan ödül töreninde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden alacak.

BU BAŞARI TÜM EKİBİMİZİN

2014 yılının Sea Horse ailesi için çok verimli bir yıl olduğunu belkirten ve kazanılan bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarına armağan eden Sea Horse Group Yönetim Kurulu Başkanı A.Şafak Akmil, “ Başta İhracat Müdürümüz Murat Heper olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma, tedarikçilerimizi ve bize ard arda bu onuru yaşatan Dünya’nın 80’e yakın ülkesindeki müşterilerimize teşekkür ediyorum.

Hükümetimizin koymuş olduğu Cumhuriyetimizin 100.yılında 500 milyar USD ihracat hedefine az da olsa katkımız olduğu için bundan gurur duyarız. Sea Horse olarak , 2014 yılımızın  yatırım yılı olmasına rağmen böylesine büyük bir başarıyı yakalamış olmamız  bir başka mutluluk verici hadisedir.

Bu manada her yıl çeşitli derecelerde almış olduğumuz bu ödülü bu yıl da birincilikle pekiştirmiş olmaktan son derece mutluluk ve gurur duymaktayım. Gelecek yıllar Sea Horse olarak daha büyük hedeflere ulaşma ve ilklere imza atma yıllarımız olacaktır. Başarı trendimizi  önümüzdeki yıllarda arttırıp, ülkemizin kalkınmasına ve istihdama katkı sunmaya devam edeceğiz. ” Dedi. 


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku