banner1024
EKONOMİ:
Ordu Yapı gayrimenkullerinize değer katıyor!

11 Ocak 2016 Pazartesi 09:49

 Hüseyin Dinç ve Barış Sönmez ortaklığında hizmet veren firma Ordu yapı ve emlak daire, arsa, iş yeri, depolama alanları ve tüm gayrimenkul alım, satım, kiralama yatırım danışmanlığı konularında müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor. Yıllardır İstanbul ve Kocaeli bölgelerinde iletişim sektöründe hizmet veren Hüseyin Dinç ile Gebze’de gayrimenkul danışmanlığı ve müteahhitlik alanında tecrübeli isim olan Barış Sönmez ortaklığında hizmet veren Ordu Yapı & İnşaat gayrimenkul ve arsalarınıza değer katıyor. 
Firmayla ilgili açıklamalarda bulunan iki iş ortağı, “Gebze ve çevresinde eski yapılara yönelik kentsel dönüşüme de önem vererek yapılaşma anlamında güzel projelerimiz var. Gebze halkı hak ettiği konut yapısına kavuşmanın da zamanı. Gebze’de bulunan arsalarınıza kentsel dönüşüm olarak değerlendirebilecek firma olmaya hazırız. Konut yapımı yanı sıra Fabrika, Depolama alanları, Kiralık daire, iş yerinin de portföylerimizde var. Bizler çözüm için buradayız.
NASIL ULAŞABİLİRİM?
Gebze Hacı Halil Mahallesi Hükümet Caddesi No: 84 Kat: 1/A ( Eski Çarşı sonu Hisar döviz çarşısı Halk Bank Üstü ) adresinde Ordu Yapı & Emlak firmasına 0.262 641 92 92 – 0.544 641 92 92 ve 0.544 252 41 41 numaralı telefonların yanı sıra www.orduyapi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


HÜSEYİN DİNÇ;



BARIŞ SÖNMEZ;

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku