banner1024
EKONOMİ:
Sedaş artık ‘Online'!

21 Eylül 2016 Çarşamba 10:32

 SEDAŞ, teknolojik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Perakende elektrik satışı yapan tedarikçiler, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce'yi kapsayan elektrik dağıtım bölgesinde elektrik dağıtım faaliyetini sürdüren SEDAŞ’a yapacakları tüm talep, öneri ve diğer bildirimlerini, www.sedas.com adresinden yapabilecekler.

 ONLİNE TEDARİKÇİ GİRİŞİ

SEDAŞ Perakende elektrik satışı yapan tedarikçiler için kurumsal web sayfasında oluşturduğu “Online Tedarikçi Girişi” sistemi üzerinden vereceği hizmetleri bilişim teknolojilerinden yararlanarak, daha hızlı ve takip edilebilir nitelikte gerçekleştirmeyi, çözüm odaklı kaliteli hizmet vermek yanında, müşteri memnuniyeti yaratmayı da hedefliyor.

 ONLİNE İŞLEMLER

Tüm paydaşları için ayrı ayrı yatırım yapan SEDAŞ, bölgesinde faaliyet sürdüren ve sürekli iletişim içinde olduğu elektrik perakende satış firmalarıyla olan iletişimini daha hızlı ve teknolojik bir hale getirmek için “Online İşlemler” sekmesini kurumsal web sayfasında hayata geçirdi. SEDAŞ perakende elektrik satış şirketlerinin isterlerse kendi sistemleri ile de entegre edebilecekleri web-service ile tüm iletişim süreçlerinin artık dijital olarak ilerletilmesine de imkan sağlıyor.

TEDARİKÇİ GİRİŞ

“Tedarikçi girişinden” faydalanmak isteyen tedarikçilerin tek yapması gereken, şirketin kurumsal e-mail adresini antetli kağıt ve şirket yetkilisinin imzası ile info@sedas.com mail adresine göndermek. Kayıt yaptıran tedarikçiler, tanımlanan e-mail adresine gelecek şifre ile www.sedas.com adresindeki “Tedarikçi Giriş” sekmesinden SEDAŞ ile kolayca iletişime geçilebilecek. SEDAŞ’ın kurumsal web sitesini kullanmak istemeyen tedarikçilerin CRM sistemi ile MİY sistemi arasında entegrasyon yapılarak iletişim “bir tık daha” öteye taşınmış olacak. Her iki alternatifte de, SEDAŞ, perakende elektrik satışı yapan tedarikçilerle, tüm bildirimleri geriye dönük ve toplu olarak görme imkânına sahip olacak

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku