EKONOMİ:
Trafik Güvenliğine ‘Alışan' sunumu

29 Kasım 2016 Salı 11:10


 

Türkiye’nin en büyük trafik güvenliği etkinliği olan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisinin açılışına, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, milletvekilleri, kamu kurumlarının üst düzey yöneticileri, üretici-uygulayıcı firmalar, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

1985 yılında 20 araçlık bir filo ile kurulan ve günümüzde 450 adet öz kaynak  araç filosu ile taşımacılık sektörüne yön veren Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve TŞOF ile birlikte her yıl organize edilen, 7. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu’nda bir sunum gerçekleştirdi.

 

Sempozyum’un “Karayolu Tehlikeli Madde Taşımacılığı” ADR, oturumunda konuşmacı olarak yer alan  Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, özellikle ADR‘li  taşımacılık  süreçlerinde yaşanan sorunlardan ve konunun tarihsel gelişiminden  bahsetti. Bu konudaki süreçlerin iyileştirilmesi için  neler yapılması gerektiğini açıklayan Damla Alışan; eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları, denetim ve kontroller, tehlikeli madde güvenlik danışmanı istihdamı, yaptırımlar, çevresel müdahale istasyonları ve denetimler sonucu belirlenen iyi uygulamaların teşvik edilmesi ile bu sorunun aşılabileceğini vurguladı.

 

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku