banner1024
EKONOMİ:
TÜMSİAD KOBİ TEŞVİKLERİ SEMİNERİ DÜZENLEDİ

23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:54

Seminer sunumu Eğitimci Ali İhsan AĞIR tarafından yapıldı. KOBİ proje destek programı kapsamında; projenin süresi, destek üst limitleri ve destek oranlarıyla ilgili detaylı bilgilerin anlatıldığı seminerde, girişimciler için de KOSGEB tarafından sağlanan destek kalemleriyle ilgili bilgiler verildi. KOSGEB desteklerinin ayrıntılı bir şekilde anlatıldığı ve katılımın yoğun olduğu seminer, TÜMSİAD üyeleri ve girişimcilerin sorularının yer aldığı bölüm ile sona erdi. Seminer sonunda Eğitimci Ali İhsan AĞIR’a TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar KORKMAZ tarafından plaket takdim edildi.

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Program sonunda uygulamalı girişimcilik eğitimi kapsamında, eğitim alan kursiyerler için sertifika takdim töreni yapıldı. İki haftalık eğitim sonunda, eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar KORKMAZ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Başkan KORKMAZ, sertifika almaya hak kazanan ve yeni bir iş yeri açmak isteyen kursiyerlere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

TÜMSİAD Gebze Şubesinde bugüne kadar on sekiz girişimcilik eğitimi gerçekleşti ve 540 girişimci adayı bu eğitimlere katılarak girişimciliğe ilk adımlarını atmış oldu. Bilindiği üzere girişimcilik sertifikasını alan ve kendi işyerini kurmak isteyen girişimcilerden iş fikri veya projesi kabul edilenlere KOSGEB tarafından 50.000 TL hibe ile 100.000 TL ye kadar da kredi desteği  sağlanıyor.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku