EKONOMİ:
Vatana ihanet asla affedilmez!

29 Temmuz 2016 Cuma 10:37

Gebze Kent Meydanına çıkarma yapan TÜKSİAD Genel başkanı Nurettin Aslantürk  ile yönetim kurulu ve üyelerden oluşan kalabalık bir grup vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte meydanda kurulan sahnede kalabalığa hitaben duygu yüklü bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk,  15 Temmuz hain darbe girişimini yapanları lanetlediklerini söyledi. Demokrasi şehitlerine Allah’tan rahmet ve gazilere  acil şifalar dileyen Aslantürk, kirli ve kanlı planı destansı bir mücadele ile püskürten ve karanlık geceden bugüne vatan aşkı ile demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara minnet ve şükran borçlu olduklarını söyledi.

TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİNİ İSTEMEDİLER

Coğrafyasında ve dünyada söz sahibi olan ülkemizin gelişip ve  büyümesini engellemek isteyen iç ve dış hainlerin asla ve asla emellerine ulaşamayacağının altını çizen Başkan Aslantürk, şehit kanı ile sulanmış kutsal vatan topraklarına göz diken hainlere asil milletin en güzel cevabı meydanlarda vererek vatan, bayrak sevgisinin ne demek olduğunu dünyaya gösterdiğini söyledi. Vatansız yaşamanın mümkün olmadığına vurgu yapan Başkan Aslantük, Türkiye’nin darbelerden çok çektiğini, hainlerin kirli oyunlarının bozulduğunu, Türkiye’nin uçurumdan döndüğünü ifade ederek, vatana ihanetin asla ve asla affetmeyeceğini, bu hainlerin hak ettiği en ağır cezayı alacağını kaydetti.

GEBZE HALKINDAN DESTEK İSTEDİLER

Yılmadan ve yorulmadan vatan aşkı ile demokrasi nöbeti tutan  Gebze halkına TÜKSİAD camiası adına sonsuz teşekkürlerini sunan ve maddi ve manevi yanında olduklarını kaydeden Aslantürk Gebze halkından,  Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına sonuna kadar destek vermelerini istedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Üreticilere Karpuz Tohumu Desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu dağıtımı başladı.

Haberi Oku