banner1001
EKONOMİ:
Yapı Denetim Sektörü, KOTO'da toplandı

22 Eylül 2021 Çarşamba 15:14

 

Kocaeli Ticaret Odası 3. Meslek Komitesi, bünyesinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının durumunu istişare etmek üzere toplantı düzenledi. Körfez Ticaret Odası ve Gebze Ticaret Odası’nın da destek verdiği toplantı, geniş katılıma ulaştı. KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’ndaki buluşmada, sektörün dünü, bugünü ve geleceği ele alındı.

KOTO- GTO VE KTO İŞBİRLİĞİ İLE…

KOTO 3. Meslek Komitesi Başkanı Halil Ardıç’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, GTO 20. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Kadı, KTO 15. Meslek Komitesi Başkanı Ayşe Hacet Aşar ve sektör temsilcileri yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Komite Başkanı Ardıç, “Yapı Denetim sisteminin ana amacı; can ve mal güvenliğini teminen, yapıların imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlamaktır.

ARDIÇ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Bu sorumluluklardan yola çıkarak yapı denetim sektöründeki sorunları teşhis etmemiz ve çözümü için harekete geçmemiz çok büyük önem arz ediyor. Toplantımıza yoğun ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Elde edilen sorunlar, kapsamlı bir rapor haline getirilerek birliğimiz ve ilgili bakanlıklarımızla paylaşılacak. Sorunlarımızın takipçisi olacağız” dedi. Akabinde, sektör temsilcileri tek tek söz alarak yaşadıkları sıkıntıları gündeme getirdi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Üreticilere karpuz tohumu desteği
Kocaeli'de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği sağlanacak.

Haberi Oku