Başkan Büyükgöz Gebzeli Hemşerilerinin Yanında

22 Kasım 2021 Pazartesi 10:25

Başkan Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin her zaman yanında… Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hafta içi yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra hafta sonları da Gebzeli hemşerilerinin mutlu ve acı günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyor. Vefat eden belediye personeli Orhan Kılıççı’nın cenaze namazını mesai arkadaşlarıyla birlikte kılan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz merhum Kılıççı’nın ailesine de taziyelerini bildirdi. 

MOR MENEKŞE’YE MORAL DESTEĞİ  

Hafta sonu kendi evinde Irmakspor’u ağırlayan Gebzespor’un müsabakasını taraftarlar ve protokolle birlikte izleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, misafir takımı 7-0’lık skorla mağlup eden Mor Menekşelerin bu heyecanına ortak olarak, alınan galibiyetin sevincini de taraftarlarla birlikte tribünde yaşadı. 

KAZAZEDE ELİF’E GEÇMİŞ OLSUN 

Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen elim servis kazasında yaralanan öğrencilerden Elif Alican’ı Ulus Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçmiş olsun temennilerini iletti. Kazazede Elif ve ailesiyle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Büyükgöz hafta sonu ayrıca Darıca Trabzonlular Derneği’nin toplantısına da konuk oldu.   



banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Ukraynalı Eşi İle Tamiri Öğreniyor
Otomotiv sektörüne KO-MEK dopingi

Haberi Oku