banner1006
Başkan Karaosmanoğlu, Derinceli esnaflara teşekkür etti

19 Nisan 2017 Çarşamba 11:28

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve yönetimini konuk etti. Sıcak ve samimi geçen görüşmede kent ve ülke genelindeki gelişmelerle birlikte, 16 Nisan halk oylaması da ele alındı. Aynı zamanda Derince’nin gelişimi ve kalkınması noktasında her daim büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın belediye hizmetlerinden maksimum seviyede faydalanması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Derinceli esnafımız geleceğin modern ve model Kocaeli’sini kurarken bizlerin destekçisi oldu. İdeal bir kent profili oluşturmamıza yardım ettiniz. Bu noktada sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“IŞILDAYAN HİZMETLERİMİZDE HEMŞEHRİLERİMİZİN EMEĞİ VAR”

Kocaeli’ye kazandırdığımız eser ve yatırımları vatandaşımızla ve esnafımızla beraber gerçekleştirdiklerini belirten Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin çehresinde ışıldayan hizmetlerde hemşehrilerimizin emeği olduğunu söyledi. Esnafımızın emeği, emekçinin alın teri ile birlikte bu kentin bütün dinamikleri arasında uyum olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Çok şükür huzur kentinde yaşıyoruz. Kentimizde birlik ve beraberlik çok önemli noktada. Çünkü birken güçlüyüz. Ve biliyoruz ki, birlikten kuvvet doğuyor. Alnının teriyle ve emeğiyle kentimiz ve ülkemiz için çaba sarf eden başta esnaflarımız olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum” açıklamasını yaptı.

 

“KOCAELİ’NİN İSMİNİ ALTIN HARFLERLE YAZDIRDIK”

Uzun aradan sonra Kocaeli’ye gelenler, şehrimizin gelişim ve değişimini, “Büyük dönüşüm, şaşırtıcı gelişme” gibi cümlelerle takdir ediyorlar diyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletimizin ferasetine, irfanına, vizyonuna güveniyor, bu ferasetten, irfandan ve vizyondan güç alıyoruz. Hamdolsun milletimizi mahcup etmedik, etmiyoruz ve etmeyeceğiz de” şeklinde konuştu. “Milletimiz de bugüne kadar her seçimde bize olan desteğini artırarak, çalışmalarımıza verdiği güvenoyunu tazeliyor, bizi mahcup etmiyor” hatırlatması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “13 yıl geride kaldı ve milletimiz desteğini bizlere vermeye devam ediyor. Türkiye tarihinde yerel yönetim başlığına Kocaeli’nin ismini altın harflerle yazdırdık” ifadelerini sarf etti. Derince Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bekir Sargın da, yeni aldıkları oda binası hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verirken, “Üyelerimize daha verimli ve kaliteli hizmet vereceğiz. Eğitim çalışmaları yapacağız. Ülkemize ve kentimize katkı sunmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi. Görüşme karşılıklı öneri ve taleplerin ifade edilmesiyle sona erdi.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KARTEPE’YE İKİNCİ MÜZEDE HAZIR
Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan Çerkes Müzesi çalışmalarında...

Haberi Oku