Çitfçi, Vatandaşla İç İçe

18 Haziran 2019 Salı 09:40

Makamdan çok halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Çiftçi, bir yandan makamda vatandaşları kabul ederken diğer yandan da belediyenin çalışmalarını yakından takip ediyor. Esnaf ziyaretleri de yapan ve vatandaşların görüş, öneri ve isteklerini yerinde dinleyerek çözümler üreten Başkan Çiftçi, hafta sonunu da yoğun bir program ile geçirdi. Dernek programlarının yanı sıra vatandaşlardan gelen sünnet, düğün, nişan davetlerine katılarak, en mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çiftleri tebrik ederek mutluluklar diliyor.

Final maçını izledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, başkanlığını Ayhan Yılmaz’ın yaptığı Çayırova Artvinliler Derneğinin birincisini düzenlediği dayanışma ve kardeşlik turnuvasının final maçını başkan yardımcıları ile birlikte izledi. Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon takımı tebrik edip ve kupalarını veren Çiftçi, anlamlı organizasyondan dolayı dernek başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetim kurulu ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Çayırova Artvinliler Derneği Başkanı Ayhan Yılmaz’da desteklerinden dolayı teşekkürr ettiği Başkan Çiftçi’ye plaket takdim etti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Çocuklar Bayram Mutluluğunu Okudukları Şiirlerle...
Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını...

Haberi Oku